Khaleesi & Mordimer
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Re: Khaleesi & Mordimer
Ale masz fajnie <roll> Ciekawe kiedy ja się doczekam, chyba nigdy 
- norka
- Agilisowy Rezydent
ja też kocham takie noce.... :-) a najbardziej lubię jak mi Wezyr wchodzi pod kołdrę i się do mnie przytula...i mruczy <serce> <serce> <serce>
Marzenko...jestem pewna że się doczekasz :-) :-)
Marzenko...jestem pewna że się doczekasz :-) :-)
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
to są fajne momenty ale swoje wycierpiec trzeba, ja z kolei rano mam zdrętwiałą rękę bo nad ranem Liluszek z nóg przechodzi do góry i kładzie się na mojej wyciągniętej ręce, zazwyczaj tak, że główkę ma w mojej dłoni a reszta na ręku <lol> No i oczywiście śpię na tym samym boku przez całą noc bo jak się kota spostrzeże, że mnie nie widzi to się drze. No a na koniec tych przyjemności jak już się Liluch wyśpi i ma ochotę na harce, to jeszcze tą samą rękę, co to na niej spała, ucapi ząbkami
Taka niewdzięcznica jedna 
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Kaliśka to kot ideał <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
To prawda <serce> My od zawsze mówimy, że to ideał kota <zakochana>PyzowePany pisze:Kaliśka to kot ideał <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Straszne przylepa się z niej zrobiła ostatnio, nigdy nie była dzikusem, ale teraz wystarczy na nią popatrzeć a ona już się przewraca na plecy, bez względu na miejsce, ostatnio również regularnie na klatce schodowej - wychodzi, przeciąga się i wywraca kołami do góry
- yamaha
- Genius Loci
<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Aaaaaaaaah
Jak "odcisne" zeby (no z zazdrosci) to moze uda mi sie cos innego powiedziec <lol> <lol>
Aaaaaaaaah
Jak "odcisne" zeby (no z zazdrosci) to moze uda mi sie cos innego powiedziec <lol> <lol>
- elsa
Mirdimusiu, ciotka poprosi przepis na jakąś sałatkę, jesteś najlepszą reklamą zdrowego odżywiania! <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Kalisiu, chodź pokażesz moim łobuzom jak się śpi całą noc u pańci w łóżku, a jak nie, to niech przynajmniej warty na zmianę obejmują, no w końcu cała trójka ich jest <diabeł>
Kochane, piękne koty z Was!
<serce> 
Kalisiu, chodź pokażesz moim łobuzom jak się śpi całą noc u pańci w łóżku, a jak nie, to niech przynajmniej warty na zmianę obejmują, no w końcu cała trójka ich jest <diabeł>
Kochane, piękne koty z Was!
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Słodziaczki <zakochana> <zakochana>
Do nas ostatnio Eris przychodzi spać na poduszce albo nawet wciska się na chlebek między poduszkę a zagłówek <mrgreen>
Do nas ostatnio Eris przychodzi spać na poduszce albo nawet wciska się na chlebek między poduszkę a zagłówek <mrgreen>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Nasz kot idealny niestety uwielbia ucieczki z domu. Ucieka wprawdzie tylko na korytarz, ale każdemu naszemu szykowaniu się do wyjścia z domu towarzyszy taki oto widok:
<lol>

<lol>

- yamaha
- Genius Loci
<rotfl> <rotfl> <rotfl>
Khalisiu, wiesz co, koteczku ? Jestes CUDNA z kazdej strony, a z tej "doopkowej" to juz szczegolnie <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Khalisiu, wiesz co, koteczku ? Jestes CUDNA z kazdej strony, a z tej "doopkowej" to juz szczegolnie <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>