Misia i Lola, oraz Boguś, Gabryś*i Leoś

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Beatam

Post autor: Beatam »

śliczne kociaki :kotek:
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

bardzo mi sie podoba cała ekipa
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Gdybym chciała, żeby moje koty reagowały na imię, oba powinny się nazwyać "brzdęk miską" <lol> Nie przejmuj się ;-))
Beatam

Post autor: Beatam »

"brzdęk miską" <lol> dokładnie tak
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

Dziewczyny pocieszyłyście mnie ale jestem wytrwała więc co chwilę w naszym domu rozlega się ''Boguś Boguś '' <lol> może załapie :-?
Awatar użytkownika
gosiaczek8807

Post autor: gosiaczek8807 »

Ja na początku już myślałam, że się nie da nauczyć, ale później zaczęłam wołać do michy.
Wzmocnienia pozytywne - kochane, to podstawa psychologii (jak się okazuje także kociej) i klucz do sukcesu. Potem zaczął przychodzić też gdy wołałam w innych sytuacjach, nie zawsze chętnie przychodzi, ale jednak.
Nie poddawajcie się ;-))
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

jasminka pisze:Dziewczyny pocieszyłyście mnie ale jestem wytrwała więc co chwilę w naszym domu rozlega się ''Boguś Boguś '' <lol> może załapie :-?
Moje reagują obydwa na imiona.Przy drugim było trudniej,bo często nie łapał,że to do niego się mówi,starszy nigdy się nie pomylił.Jak mamy gości to Dante i w obcych ustach zareaguje.
Wytrwałości,wierzę że załapie ;-))

Śliczny Boguś <zakochana>
Marzena

Post autor: Marzena »

jasminka pisze:Jutro będzie trzy tygodnie jak Boguś jest z nami,jest lepiej ale jeszcze nie wspaniale ;-)),lubi kiedy się go głaszcze ,drapie pod bródką,kiedy rano wstaję żeby mokre do michy dać; burczy bardzo głośno <mrgreen> lubi wędki i piórka,piłeczki ,no i lubi dziewczyny <gwiżdże> uprawiają zapasy i gonitwy ogólnie jest wesoło ale czekam na to żeby;reagował na imię ,przychodził kiedy się go woła (no nie zawsze rozumie się to nie pies) przychodził na głaskanie sam tak jak to robią dziewczyny <zakochana>
Wychodzi na to, że nasz Borysek to duchowy brat Waszego młodego. Też tak można go opisać. Może czarne tak mają ?
U nas było jeszcze gorzej bo mały nie patrzył na twarz człowieka. Teraz czasami muśnie spojrzeniem, ale nie ma takiego pełnego kontaktu wzrokowego. Na imię swoje reaguje rzadko, częściej na Vincent, może pędzi za kolegą i tak wychodzi.
Piękne macie koty, mały szybko rośnie.
Marzena

Post autor: Marzena »

asiek pisze:Jak podzieliły się legowiskami. Myślałam ,że moje dwa ogony na oknie wyglądają pięknie ale trzy to... bajka. :kotek:
Jestem tego samego zdania. Ach... pomarzyć...
euphorbium

Post autor: euphorbium »

nie no co za ekipa !!! przecudnie
pewnie macie wesoło <mrgreen>
Zablokowany