Pociągnij trochę tego kłaczka, bo może to jest kępka, która już się nie trzyma i dlatego tak wystaje
Filip & Nano
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Re: Filip
próbowałam to pociągnać, ale nie odpada, mocno się trzyma :->Sonia pisze:Pociągnij trochę tego kłaczka, bo może to jest kępka, która już się nie trzyma i dlatego tak wystaje
Fusiu, mam to samo z kremakami <zakochana> ten kolor coś w sobie ma <serce>Fusiu pisze: Strasznie kocham tego malucha. Chyba w poprzednim życiu byłam kremowym kotem
ja czasem jak patrzę na Sołtysa to widzę swojego w wersji XXL, mogłabym patrzeć i patrzeć godzinami <mrgreen>
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Haha zapytałam Filipka, czy chce sie wyprowadzić do cioci Marty, w odpowiedzi mnie ugryzł <mrgreen> Chyba nie chce <lol>fado123 pisze:Filipku <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
avatar bomba kocham Twojego kota tak jak i mojego oddasz mi go?
;)
Dzięki za komplementy odnośnie avatara, tak sobie dzis z ręki strzeliliśmy nowe zdjecie <mrgreen> <serce>
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
no to fajowe selfie sobie ustrzeliłaś Sandra. Chyba i ja zmienię sobie avatarka, bo tak ostatnio wszyscy odświeżają <lol> A Filipek niezmiennie słodki i uroczy, nawet z wystającym kłaczkiem <serce> <serce> <lol>
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Kamila, mi sie tez podoba Twoj avatarek <mrgreen> Liluszka taka słodko rozpłaszczona na nim <serce>
A Fifi dziś kończy pół roku <serce> <serce> <serce> Z okazji tych pół-urodzinek życze mu dużo zdrówka i dużo szczęścia, z Pańcia oczywiście <mrgreen> Dużo wołowinki, która ostatnio stała się ulubionym daniem, dużo myszek do zabawy i talerzy do tłuczenia (no dobra, talerze niech już zostawi w spokoju, bo coraz mniej ich mamy <mrgreen> ) Sto lat maluszku!
6 miesiecy zakończył z wagą 2870g
chyba będzie malutkim kocurkiem
tak wygląda w słońcu <mrgreen> niestety mieszkamy na parterze i zwykle zdjęcia są robione w cieniu

dzis o dziwo przybył rano na mizianie w łóżku
rzadko zdarzają się mu niestety takie czułości <lol>

zawsze chętnie pomoże za to w kuchni (szczególnie jeśli trzeba zjeść wołowinke <lol> )

A Fifi dziś kończy pół roku <serce> <serce> <serce> Z okazji tych pół-urodzinek życze mu dużo zdrówka i dużo szczęścia, z Pańcia oczywiście <mrgreen> Dużo wołowinki, która ostatnio stała się ulubionym daniem, dużo myszek do zabawy i talerzy do tłuczenia (no dobra, talerze niech już zostawi w spokoju, bo coraz mniej ich mamy <mrgreen> ) Sto lat maluszku!
6 miesiecy zakończył z wagą 2870g
tak wygląda w słońcu <mrgreen> niestety mieszkamy na parterze i zwykle zdjęcia są robione w cieniu

dzis o dziwo przybył rano na mizianie w łóżku

zawsze chętnie pomoże za to w kuchni (szczególnie jeśli trzeba zjeść wołowinke <lol> )

- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Też tak pomyślałam, bo Eris ma takich pełno i nie nadążysz z czesaniem :->Sonia pisze:Fajny avatarek <mrgreen>![]()
Pociągnij trochę tego kłaczka, bo może to jest kępka, która już się nie trzyma i dlatego tak wystaje
Zdrówka Filipku z okazji półurodzinek