Filip & Nano
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Re: Filip
Zmotywowałam sie, wzielam szczotkę i wbrew wszelkim buntom udało mi sie to wyczesac :-> miał ulepione te klaki okropnie, strasznie mocno trzymało, nie obylo sie bez gryzienia i uciekania. Filip nienawidzi szczotki w innym miejscu niz grzbiet i boki :->
Przez chwile pomyslałam, jaki koszmar musi yamaha z Missunia przechodzić <lol>
Przez chwile pomyslałam, jaki koszmar musi yamaha z Missunia przechodzić <lol>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Filipek jest mistrzem słodkich zdjęć <serce>
Jest mega rozczulający <zakochana> <zakochana>
Z wołowiną to idzie w ślady Sołtysa, bo Magnus nie je nic oprócz tego mięska i to w wersji surowej, bo w puszcze to już nie.
Wszystkiego najkociego kochany solenizancie
Mnie się wydaje, że Filipek będzie dużym kotem..
Z wołowiną to idzie w ślady Sołtysa, bo Magnus nie je nic oprócz tego mięska i to w wersji surowej, bo w puszcze to już nie.
Wszystkiego najkociego kochany solenizancie
- sandra
- Agilisowy Rezydent
U nas były trudne początki z wołowinąFusiu pisze:Filipek jest mistrzem słodkich zdjęć <serce>
Wszystkiego najkociego kochany solenizancie![]()
Mojemu TŻ podobają się kotki i ogólnie drobniejsze brytki, dla mnie ideałem kociej urody jest tata Filipa, Iven z Murlandyii <serce> Mówię sobie, że Filip na pewno nie będzie taki jak on, żeby mi potem nie było smutno jeśli jednak nie urośnie <lol> (choć TŻ byłby zadowolony) Ale jak zostanie przy 3 kg to też będę go kochać <mrgreen>