Bolek i Lolek i ich domek

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
norka
Agilisowy Rezydent

Re: Bolek i Lolek i ich domek

Post autor: norka »

Farcik... <zakochana> <zakochana> <zakochana> i cała kocia ferajna <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>

:-)
Awatar użytkownika
DorotaN

Post autor: DorotaN »

Muszę się pochwalić, że podczas mojej zmiany w karmieniu Lolka i całej ekipy, Jacek nawet ocierał się o moje nogi <roll>

Teraz widzę ile Asia ma z nimi tam obowiązków... uffff... tu sucha, tu mokra, tu krople, tu tabletka, tu mizianie, tu woda, tu zmiana posłanek w domku. Ale widać, że są bardzo szczęśliwe <ok> <ok>
Awatar użytkownika
joakar

Post autor: joakar »

Farcik wygląda na bardzo szczęśliwego kotka <serce>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

DorotaN pisze:Muszę się pochwalić, że podczas mojej zmiany w karmieniu Lolka i całej ekipy, Jacek nawet ocierał się o moje nogi <roll>

Teraz widzę ile Asia ma z nimi tam obowiązków... uffff... tu sucha, tu mokra, tu krople, tu tabletka, tu mizianie, tu woda, tu zmiana posłanek w domku. Ale widać, że są bardzo szczęśliwe <ok> <ok>
Dorotko, możesz być dumna z córci :ok:
Awatar użytkownika
Luinloth
Agilisowy Rezydent

Post autor: Luinloth »

Farcik <zakochana>
Awatar użytkownika
agniecha
Agilisowy Rezydent

Post autor: agniecha »

Rudy <mrgreen> miłość , zwłaszcza dana tym najsłabszym zawsze wraca :kotek: lepszego przyjaciela dziewczynki i Teresa nie mogły sobie wymarzyć :-)
Awatar użytkownika
elwiska3
Agilisowy Rezydent

Post autor: elwiska3 »

Asiu kiedy prześwietlenie nóżki Farcika?
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Post autor: Fusiu »

W poniedziałek 06.06.16 Farcik będzie miał kastrację, bo już urządza dzikie harce. Do tego będzie miał robione wszystkie badania.

Prosiłam o prześwietlenie nóżki, lecz wet powiedział Teresie, że nie ma już takiej potrzeby, bo już wtedy noga wyglądała dobrze. Wybadał Rudzika. Wszystko jest dobrze. Ja nadal ją namawiam, bo w sumie to nic nie zaszkodzi. Ale widzę, że ona twierdzi podobnie jak wet. Antybiotyku nie może już brać, bo jest ograniczenie jego brania do 2 miesięcy.

Poczekam, aż Fartka wykastrują i przebadają, i znowu będę naciskać na prześwietlenie (dla mojego spokoju ducha). Prześwietlenie robione jest u innego weta, dlatego nie da się zrobić przy jednym uśpieniu, choć namawiałam ją na kastrację w przychodni, gdzie mają wszystko.

Na razie więc trzymajmy kciuki za kastrację i wyniki wszystkich badań. Ja dopilnuję aby Tereska poszła na to prześwietlenie mimo przekonywania weta..
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

Fusiu pisze:W poniedziałek 06.06.16 Farcik będzie miał kastrację, bo już urządza dzikie harce. Do tego będzie miał robione wszystkie badania.

Prosiłam o prześwietlenie nóżki, lecz wet powiedział Teresie, że nie ma już takiej potrzeby, bo już wtedy noga wyglądała dobrze. Wybadał Rudzika. Wszystko jest dobrze. Ja nadal ją namawiam, bo w sumie to nic nie zaszkodzi. Ale widzę, że ona twierdzi podobnie jak wet. Antybiotyku nie może już brać, bo jest ograniczenie jego brania do 2 miesięcy.

Poczekam, aż Fartka wykastrują i przebadają, i znowu będę naciskać na prześwietlenie (dla mojego spokoju ducha). Prześwietlenie robione jest u innego weta, dlatego nie da się zrobić przy jednym uśpieniu, choć namawiałam ją na kastrację w przychodni, gdzie mają wszystko.

Na razie więc trzymajmy kciuki za kastrację i wyniki wszystkich badań. Ja dopilnuję aby Tereska poszła na to prześwietlenie mimo przekonywania weta..
oj tak. Warto spojrzeć czy nic się nie babrze w środku, tym bardziej, że antybiotyk odstawiony. Fajnie że Farcio już dokazuje i że łapka wygląda dobrze :radocha: :radocha:
Awatar użytkownika
agniecha
Agilisowy Rezydent

Post autor: agniecha »

No i jak wyzdrowiał , bryka i " urządza dzikie harce " to mu jajka obetną <strach> może lepiej udawać chorego ? <lol> cieszę się , że jest dobrze . Rtg kontrolnie musi być , tak dla spokoju wszystkich . Głaski dla Farcika :kotek:
Zablokowany