Kaspian Krabrika :)
- dagusia
Re: Kaspian Krabrika :)
Ale Wam zazdraszczam dziewczyny <gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże> Przytulic Kaspinka- bezcenne, za reszte zapłącisz kartą master card <lol>
Sama bym poprzytulała taką puchatą, śnieżną kulkę <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Sama bym poprzytulała taką puchatą, śnieżną kulkę <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
oj Dagusia, przecież Ty masz w domu puchatą śnieżną kulkę <lol>dagusia pisze:Ale Wam zazdraszczam dziewczyny <gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże> Przytulic Kaspinka- bezcenne, za reszte zapłącisz kartą master card <lol>
-
turmalinka
Kaspianek jest niesamowity! Wspanialy kocurek! <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Wielkogłowy <serce>
- dagusia
Moja kulka nie jest taka śnieżna :-) miał być cieniowany ale padło na pregowanego :-) co za tym idzie, wygląda jak śnieg ale taki brudny, topniejacy. Do tego brudne łapy i pysio- myje ciągle pod fontanną ale ciężko schodzi <lol> brzusio ma tylko bielusienkie <serce>Kamila pisze:oj Dagusia, przecież Ty masz w domu puchatą śnieżną kulkę <lol>dagusia pisze:Ale Wam zazdraszczam dziewczyny <gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże> Przytulic Kaspinka- bezcenne, za reszte zapłącisz kartą master card <lol>
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
Ale przytulas <zakochana>
Cudny pucaty miś
I wogóle nie jestem zazdrosna <diabeł>
Cudny pucaty miś
I wogóle nie jestem zazdrosna <diabeł>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Ja również absolutnie nie zazdroszczę <diabeł> <diabeł> <diabeł>
- Natashas
Pfff, bo tu w ogóle nie ma czego zazdrościć <diabeł> <roll>
<serce> <serce> <serce> <serce>
<serce> <serce> <serce> <serce>
- alakin
Cześć cioteczki kochane <mrgreen> Pewnie większość z was się już wczasuje ....jak taka jedna (Maga) zazdroszczę okrutnie ...tym bardziej ze codziennie dobija nowymi pięknymi zdjęciami <mrgreen>
U nas wszystko ok, tylko te upały...Kaspian szuka chłodnych miejsc , za to noce spędza na balkonie.
Nie będę tu narzekać ze ciągle się leni...on ma okres zrzucania futra 24h przez 365 dni w roku <strach>
Ostatnio zaczął nawet zrzucać zęby...co raczej mnie dziwi. Chyba jest już za stary na wymianę zębów ...?
Jak myślicie cioteczki ? O tym że obydwa wbiłam sobie w stopę wam nie powiem. <lol>
Miesiąc temu mieliśmy trochę nerwów... Kaspianek kiedy gdzieś dłużnej poleżał,miał problem ze wstawaniem. Przez krótką chwile po wstaniu utykał na łapki bądź włóczył pupcie za sobą do czasu aż się nie rozchodził .
Oczywiście wet / Maga. Jednak przyczyna nieznana ...Misio dostał zastrzyk przeciwbólowy i przeciwzapalny tabletki na 5 dni i było już tylko lepiej. Prawdopodobnie pod naszą nieobecność gdzieś skoczył lub upadł i stąd wynikały te problemy.
Misio jak na misia przystało jest MEGA pieszczochem! Im starszy tym częściej przychodzi się przytulać. Uwielbia wychodzić na zewnątrz, niczym piesek czeka przy swojej smyczy <mrgreen>
Kocham tego łobuza okrutnie <serce> <serce> <serce>
Pańcia Ty znowu zdjęcia robisz ?

Ufffff...

Dobra cykaj szybciutko...

A teraz mnie pocałuj....
No..... <święty> <święty> <święty>

U nas wszystko ok, tylko te upały...Kaspian szuka chłodnych miejsc , za to noce spędza na balkonie.
Nie będę tu narzekać ze ciągle się leni...on ma okres zrzucania futra 24h przez 365 dni w roku <strach>
Ostatnio zaczął nawet zrzucać zęby...co raczej mnie dziwi. Chyba jest już za stary na wymianę zębów ...?
Jak myślicie cioteczki ? O tym że obydwa wbiłam sobie w stopę wam nie powiem. <lol>
Miesiąc temu mieliśmy trochę nerwów... Kaspianek kiedy gdzieś dłużnej poleżał,miał problem ze wstawaniem. Przez krótką chwile po wstaniu utykał na łapki bądź włóczył pupcie za sobą do czasu aż się nie rozchodził .
Oczywiście wet / Maga. Jednak przyczyna nieznana ...Misio dostał zastrzyk przeciwbólowy i przeciwzapalny tabletki na 5 dni i było już tylko lepiej. Prawdopodobnie pod naszą nieobecność gdzieś skoczył lub upadł i stąd wynikały te problemy.
Misio jak na misia przystało jest MEGA pieszczochem! Im starszy tym częściej przychodzi się przytulać. Uwielbia wychodzić na zewnątrz, niczym piesek czeka przy swojej smyczy <mrgreen>
Kocham tego łobuza okrutnie <serce> <serce> <serce>
Pańcia Ty znowu zdjęcia robisz ?

Ufffff...

Dobra cykaj szybciutko...

A teraz mnie pocałuj....
No..... <święty> <święty> <święty>

- joakar
zacałowałbym <zakochana> <zakochana> <zakochana>