Krem z czekoladą… Ami Pretty Baloo*PL & Egon Luna-Gatto*PL
- agniecha
- Agilisowy Rezydent
Re: Ami Pretty Baloo*PL - moja cudna kremóweczka :)
Piękna <zakochana> bardzo , bardzo podobna do mojej Tosi :-)
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
piękna dziewczynka <serce> <serce> i łaputki jakie ma zgrabne <lol> <lol> <lol> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- yamaha
- Genius Loci
Najwyzsza pora ! <yamaha> <yamaha> <yamaha> <mrgreen>
Cudenko <zakochana> <zakochana> <zakochana>

Cudenko <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- alakin
Moj kochany bursztynek <serce>
Śliczna panna z niej wyrosła ...i brzucho trochę większy <lol>
Śliczna panna z niej wyrosła ...i brzucho trochę większy <lol>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Amisia, ach te bursztynkowe oczka <zakochana>
Ostatnie zdjęcie!
<serce> 
Ostatnie zdjęcie!
- elsa
Amisia <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Pięknie jej w tych krągłościach <serce> Nieczęsto mówię to kobiecie, ale Ami na pewno się nie pogniewa, bo to brysiowe krągłości
<zakochana>
Cudowna Ami i te jej piękne futerko i oczy...no stęskniłyśmy się za kremisią <serce>
Ostatnia fotka <serce> Ja już wiem od czego te krągłości, hihi <mrgreen>
Pięknie jej w tych krągłościach <serce> Nieczęsto mówię to kobiecie, ale Ami na pewno się nie pogniewa, bo to brysiowe krągłości
Cudowna Ami i te jej piękne futerko i oczy...no stęskniłyśmy się za kremisią <serce>
Ostatnia fotka <serce> Ja już wiem od czego te krągłości, hihi <mrgreen>
- fado123
- Agilisowy Rezydent
kremóweczka jest niesamowicie piękna a te jej bursztynki onieśmielają <zakochana>
- Neta
Dziękujemy kochane za wszystkie przemiłe słowa
Zupełnie się z Wami zgadzam <roll> Pięknie mi Amisia wyrosła <serce> <serce> <serce>
Jest okrąglutka dokładnie tam gdzie trzeba i przy tym tak delikatna i subtelna, że nic tylko kochać ją codziennie mocniej i mocniej <serce>
Zrobiła się z niej poważna dama, jak na dorosłą kotę przystało <gwiżdże> Chodzi po mieszkaniu z wrodzoną dystynkcją i tylko w pogoni za muchą i wędką o niej na chwilę zapomina <mrgreen> A wieczorami gdy światła gasną i myśli że już śpię budzi się w niej mały koteczek i biega jak szalona gadając coś sama do siebie
A bursztynki w oczkach są teraz jeszcze piękniejsze, chociaż wydawało się, że piękniejsze już być nie mogą <serce> <serce> <serce>
Zupełnie się z Wami zgadzam <roll> Pięknie mi Amisia wyrosła <serce> <serce> <serce>
Jest okrąglutka dokładnie tam gdzie trzeba i przy tym tak delikatna i subtelna, że nic tylko kochać ją codziennie mocniej i mocniej <serce>
Zrobiła się z niej poważna dama, jak na dorosłą kotę przystało <gwiżdże> Chodzi po mieszkaniu z wrodzoną dystynkcją i tylko w pogoni za muchą i wędką o niej na chwilę zapomina <mrgreen> A wieczorami gdy światła gasną i myśli że już śpię budzi się w niej mały koteczek i biega jak szalona gadając coś sama do siebie
A bursztynki w oczkach są teraz jeszcze piękniejsze, chociaż wydawało się, że piękniejsze już być nie mogą <serce> <serce> <serce>
- elsa
Miód na serce, szczęśliwa Amisia=szczęśliwa Pańcia i odwrotnie <serce>
U mnie z tych szurniętych (gadających do siebie <mrgreen> ) jest Kościu. Też ma w rytuale pogoń za niedoścignionym i komentowanie tego po swojemu <lol>
U mnie z tych szurniętych (gadających do siebie <mrgreen> ) jest Kościu. Też ma w rytuale pogoń za niedoścignionym i komentowanie tego po swojemu <lol>
- Neta
Amisia nie tylko snuje wieczorne opowieści <mrgreen> Ma też inne uzdolnienia... <roll>
Ot chociażby doradza w kwestiach manicure <mrgreen> I wskazuje, na które kolory najlepiej postawić w aktualnym sezonie <rotfl> <rotfl> <rotfl>

Tylko po tym doradzaniu jest tak zmęczona, że zasypia w miejscu pracy <shock>

Dobrze, że chociaż śpiąc jednoczenie komputera pilnuje

Ot chociażby doradza w kwestiach manicure <mrgreen> I wskazuje, na które kolory najlepiej postawić w aktualnym sezonie <rotfl> <rotfl> <rotfl>

Tylko po tym doradzaniu jest tak zmęczona, że zasypia w miejscu pracy <shock>

Dobrze, że chociaż śpiąc jednoczenie komputera pilnuje