Fiorella EstiBri*PL
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Re: Czekam na swojego chłopca :)
nozyczki do pazurków i apteczkę (tak w razie czego). Oj Turmalinko, pewnie już przebierasz nóżkami z niecierpliwości 
- dagusia
Nie chce Ci mącić w głowie ale pomysl, czy na pewno chcesz ten ciemno brązowy. Bedziesz miałą dwa jasne koty w domu i ja osobiscie poszłabym w jasny. Sama mam te kremowe i bardzo sie ciesze, że nie wybrałam ciemnego. Z gaspim byłby to temat nie do ogarniecia!turmalinka pisze: (...) Pierwszy wybór najlepszy, będzie taki ciemno brązowy z zooplusa. Co do drugiego też nie mam jeszcze pewności ale ten może poczekać.
Mam kuwety, żwirek, maty pod kuwety, zabawki, rondelek tekturowy, miski na takiej fajnej tacy - co jeszcze powinnam przygotować?
Przygotuj jeszcze szczotke do czesania i obcinaczke do paznokcii. Jak od małego bedziesz sama obcinac pazurki to mały się nauczy :-) z czasem pomysl o fontannie do picia- moje koty uwielbiaja i miski poszły w zapomnienie
Pisze z czasem, bo wiem, że wyprawka na pierwszego kota troche kosztuje <hm> ale drugi to już zadne koszty <mrgreen>
Bo rozumie ze karme juz masz (ta co estera karmi koty) i jakieś przysmczki też kupione np z cosmy :-)
No i obowiazkowo dobry odkurzacz jak juz dziewczyny pisały <lol>
-
turmalinka
Fontanne kupuję od razu bo Młody pije z takiej w domu.
Kremowy drapak będzie w sypialni. Ten ciemny tak się nam podoba ze to jest 'must have'. Jak nie będzie się sprawdzał to będę myśleć nad innym. Ja odkurzam dwa razy dziennie bo mam schize podłogowa więc trzeci raz nie zrobi mi różnicy ;)
Pazurki to u nas tylko Marek, obcinaczki w koszyku. I rękawica do czekania.
Przysmaki nie wiem jeszcze jakie. Muszę poczytać
Kremowy drapak będzie w sypialni. Ten ciemny tak się nam podoba ze to jest 'must have'. Jak nie będzie się sprawdzał to będę myśleć nad innym. Ja odkurzam dwa razy dziennie bo mam schize podłogowa więc trzeci raz nie zrobi mi różnicy ;)
Pazurki to u nas tylko Marek, obcinaczki w koszyku. I rękawica do czekania.
Przysmaki nie wiem jeszcze jakie. Muszę poczytać
-
turmalinka
Oj tak. Trochę zawiedziona jestem brakiem dwupaku od razu, ale i tak z radości skacze pod sufit. Tyle czekania i już tylko 16 dni zostałoKamila pisze:nozyczki do pazurków i apteczkę (tak w razie czego). Oj Turmalinko, pewnie już przebierasz nóżkami z niecierpliwości
W domu pełne zaangażowanie z każdej strony
Dziś w nocy kończę zamówienie z zooplusa
- asiak
- Agilisowy Rezydent
<shock>turmalinka pisze: Ja odkurzam dwa razy dziennie bo mam schize podłogowa więc trzeci raz nie zrobi mi różnicy ;)
Życzę szybkiego upływu czasu do odbioru :-)
- joakar
I może kup sobie Lizynę i Immunodol, tak na wszelki wypadek.
Mi właśnie tego brakowało.
Mi właśnie tego brakowało.
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Haha, też mnie to poraziłoasiak pisze:<shock>turmalinka pisze: Ja odkurzam dwa razy dziennie bo mam schize podłogowa więc trzeci raz nie zrobi mi różnicy ;)
15 dni minie szybciutko
- yamaha
- Genius Loci
<strach> <strach> <strach>
Odkurzasz dwa razy dziennie ? ? ?
A mozna wiedziec po co ? <strach>
-
turmalinka
Bo moje dzieci to artystyczne dusze. Nawet sobie nie wyobrażacie ile syfu przy pracy tfurczej potrafią wyprodukować. A ja nienawidzę syfu na podłodze. Bałagan zniosą wszędzie poza podłogą i kuchniayamaha pisze:<strach> <strach> <strach>
- alakin
Eeeeeee......i Ty na pewno chcesz dwa koty ?turmalinka pisze:Bo moje dzieci to artystyczne dusze. Nawet sobie nie wyobrażacie ile syfu przy pracy tfurczej potrafią wyprodukować. A ja nienawidzę syfu na podłodze. Bałagan zniosą wszędzie poza podłogą i kuchniayamaha pisze:<strach> <strach> <strach>