Dziekuje, ale jaka tam pani ze mnie <mrgreen> Proszę po imieniu do mnie mowić <mrgreen>Dorszka pisze:Pani Sandro, samych szczęśliwych dni Pani życzę!
Filip & Nano
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Re: Filip
Dopiero o 14 slub <mrgreen> Jem śniadanie na razie :-> własnie wczoraj mówiłam Filipkowi, ze teraz oprócz mamusi bedzie miał tez niedobrego ojczyma <lol> który nigdy nie chce sie pobawić z kotkiem, dlatego mamusia jest lepsza :-> (tak serio to o względy kota regularnie konkurujemy <mrgreen> Zawsze rano jest dyskusja do kogo sie w nocy bardziej tulił - oczywiście zwykle do mnie <lol> )
- Lelka
Aaa...czyli jeszcze możesz się rozmyślić? <rotfl>
U nasz Raya była z założenia moja, bo moja męża ma swojego piesa (który świata poza nim nie widzi). A teraz każdemu jej tuleniu do mnie towarzyszy zazdrosny wzrok mężusia. Nawet zaczął coś przebąkiwać o drugim kocie, który byłby TYLKO jego <rotfl>
U nasz Raya była z założenia moja, bo moja męża ma swojego piesa (który świata poza nim nie widzi). A teraz każdemu jej tuleniu do mnie towarzyszy zazdrosny wzrok mężusia. Nawet zaczął coś przebąkiwać o drugim kocie, który byłby TYLKO jego <rotfl>
- fado123
- Agilisowy Rezydent
Donek też jakoś woli mnie ,ciągle za mną łazi a jak mnie nie widzi to miauczy
Sandra widzę że stresu u Ciebie zero ;) wszystkiego dobrego na nowej drodze życia ,samych szczęśliwych dni , mnie to we wrześniu czeka <shock>