Krem z czekoladą… Ami Pretty Baloo*PL & Egon Luna-Gatto*PL
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Re: Ami Pretty Baloo*PL - moja cudna kremóweczka :)
Ale Amisia ma super tv <mrgreen>

-
aurora80
Jeszcze ja nie gratulowałam więc muszę się zrehabilitować. Ogromnie gratuluję i strasznie się cieszę na kolejne forumowe dokocenie <tańczy> <mrgreen> Fantastycznie, Amisia na pewno będzie super siostrą <serce> Wilekie głaski dla Kremóweczki
3mam kciuki <ok>
- Limonka
- Agilisowy Rezydent
tak sobie czytam i czytam, i bym sie dokociła <lol>
żartowałam <lol> <lol> <lol>
żartowałam <lol> <lol> <lol>
- DorotaK
- Hodowca
- Hodowla: Luna-Gatto*PL
- Kontakt:
no nie wiem... nie wiem.... a grzeczne byłyNeta pisze:Dorotko... powiemy im? Czy zachowamy coś dla siebie...
dzień tygodnia już znają
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Jak się Amisia słodko czai 
- elsa
Ej, tu spisek goni intrygę, co się wyrabia na tym świecie <diabeł> <roll> <mrgreen>
Cioteczko, a więc, pomijając Twoje knowania, bo wiem, że mają ostateczny cudowny rezultat, a więc moje odwiedzinki Egonka i Amisi, jestem w stanie przystać na wszystko, łącznie z sesjami i innymi ekscesami 8-) Czego się nie zrobi dla czekoladowo-kremowej słodyczy <oops> <zakochana> <serce> Naprawdę bardzo się ucieszyłam, że Egonek zamieszka u tak wspaniałej kocio-ludzkiej rodzinki! <serce> I będę go miała na wyłączność - przynajmniej na foteczkach <zakochana>
Czy chcecie nam jeszcze coś powiedzieć, że tak subtelnie zwracacie uwagę, że niby coś nie zostało dopowiedziane? <diabeł>
Będzie 3 kotek? <oops> <oops> <oops>
Cioteczko, a więc, pomijając Twoje knowania, bo wiem, że mają ostateczny cudowny rezultat, a więc moje odwiedzinki Egonka i Amisi, jestem w stanie przystać na wszystko, łącznie z sesjami i innymi ekscesami 8-) Czego się nie zrobi dla czekoladowo-kremowej słodyczy <oops> <zakochana> <serce> Naprawdę bardzo się ucieszyłam, że Egonek zamieszka u tak wspaniałej kocio-ludzkiej rodzinki! <serce> I będę go miała na wyłączność - przynajmniej na foteczkach <zakochana>
Czy chcecie nam jeszcze coś powiedzieć, że tak subtelnie zwracacie uwagę, że niby coś nie zostało dopowiedziane? <diabeł>
Będzie 3 kotek? <oops> <oops> <oops>
- elsa
Ach, z tych emocji zapomniałam skomplementować Amisię <oops>
To się nazywa zaangażowanie, prężna niczym Chodakowska czujnie pilnuje, żeby absolutnie żaden szczegół zza okna jej nie umknął <lol> <lol> <lol> Boska jest, na pewno równie mocno będzie pilnować młodszego braciszka, aby nawet włos mu z głowy nie spadł <mrgreen> <serce> <mrgreen>
To się nazywa zaangażowanie, prężna niczym Chodakowska czujnie pilnuje, żeby absolutnie żaden szczegół zza okna jej nie umknął <lol> <lol> <lol> Boska jest, na pewno równie mocno będzie pilnować młodszego braciszka, aby nawet włos mu z głowy nie spadł <mrgreen> <serce> <mrgreen>
- Natashas
Ah ten zwisający kremowy brzusio <serce> <serce> <serce>
Uwielbiam szczekające koty, są takie przy tym rozbrajające <mrgreen>
Uwielbiam szczekające koty, są takie przy tym rozbrajające <mrgreen>
- Neta
Hmm... no właśnie nie wiem czy były grzeczne? <roll>DorotaK pisze:no nie wiem... nie wiem.... a grzeczne byłyNeta pisze:Dorotko... powiemy im? Czy zachowamy coś dla siebie...<gwiżdże>
dzień tygodnia już znają![]()
![]()
I jeszcze podejrzewają nas o przemycanie trzeciego kotka <shock>
A poza tym to poza Martą chyba w ogóle nie są ciekawe... <rotfl> <rotfl> <rotfl>
- fado123
- Agilisowy Rezydent
ale ja jestem bardzoooooo i elsa też ,więc może nam coś zdradzicie ,my jesteśmy bardzo grzeczne , a tak na marginesie strasznie kusicie tymi dokoceniami <mrgreen>