Drogie Ciocie! Pancia jest okropna! Zostawiła mnie samego (no prawie samego... Mieszkała u mnie jej przyjaciółka Ola) na całe 11 dni! Bylo w zasadzie całkiem fajnie, duzo sie bawiliśmy i sporo jadłem - przybyło mi 220g ciałka <mrgreen> W końcu Mamusia wróciła, a ja za karę udałem ze jej nie znam <diabeł> Wolała mnie od drzwi, ale ja tylko patrzyłem na nia, a jak sie zbliżyła, to uciekłem. Niech wie, ze takich rzeczy kotu sie po prostu nie robi! Następnego ranka byłem troche milszy, bo chyba była smutna, zapozowalem nawet do zdjecia - niech ma <mrgreen>
P.s. Ale ze mnie ofiara <lol> Własnie odkryłam ze MOŻNA wrzucać na forum zdjecia większe niz 600x800 px tylko trzeba użyć limg a nie img .... A ja zawsze zmniejszałam <lol> A to takie niewygodne jak sie wrzuca zdjecia w pracy z telefonu
Filipku, Pańcia ważne sprawy miała na głowie, ale powiem ci w tajemnicy, że bardzo za tobą tęskniła i była nawet zazdrosna <mrgreen>
<serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Troszku taki jeszcze obrażony, ale i tak słodziak nad słodziaki! <serce> Uwielbiam, dołączam do grona wielbicielek! Chociaż nie, przecież od dawna jestem!
obraził się he he he wcale się nie dziwie mój się obraził jak mnie dzień i noc nie było a co dopiero 11 dni ale on jest przystojniak kooochaaam go strasznie
Filipek tylko tak udaje z tym foszkiem, żeby za nim Pańcia latała, przekupywała smaczkami i miziała jeszcze więcej. Słodziaczek cwaniaczek <lol> <serce> <serce> <serce>