ja też uważam że filipek się wcale nie bał, na pewno chciało mu się właśnie spać ,ale on jest słodziutki noo no kocham go taki ma pysio cudne <zakochana> <serce> <serce> <serce>
Jak Wy pięknie wyglądacie razem w tym ogrodzie <gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże> <serce>
A Filipek był bardzo dzielny na spacerze
Gdybyś zobaczyła pierwszy i ostatni spacer Amisi to byś zobaczyła różnicę <lol> Na plask do podłoża kotusia mi przywarła i w te pędy czołgała się do domu <strach> Już więcej nie próbowałyśmy, bo widać to dla niej było za wiele...
A Filipek jest bardzo zainteresowany więc będzie dobrze <ok>
I urośnie chłopak jeszcze, nic się nie martw kochana
Mały kot- wielki kot, brawa dla malca za odwagę. Pasujecie do siebie z Filipem jak ulał! Podobni nawet tacy jakoś (nie to, że masz futro i kły... <rotfl> ).
anex pisze:Mały kot- wielki kot, brawa dla malca za odwagę. Pasujecie do siebie z Filipem jak ulał! Podobni nawet tacy jakoś (nie to, że masz futro i kły... <rotfl> ).
kolorystycznie dopasowani jesteśmy <mrgreen> moje blond włosy pasują mu do kremowego futerka <serce>
Dziś u nas wielkie polowanie na muszki owocówki... zaraz Cię złapię już za momencik ochh! prawie Cie miałem tu się schowałaś <diabeł>
a teraz leży sobie obok mnie jak aniołek <święty>
a dziś wybierałam zdjęcia do wywołania, bo robię album i znalazłam pierwsze zdjęcie Filipka, które dostałam z hodowli moja myszka kochana <serce> <serce> <serce>