Przystojniak Pajton z bratem Nandusiem
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Re: Przystojniak Pajton z bratem Nandusiem
jacy oni są cuuuuuuddddooooooowwwwniiiiiiiiii
A jak tam leczenie Pajtonika, łapka ma się lepiej?
- fado123
- Agilisowy Rezydent
no wspaniali i jak słodko razem śpią <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Natashas
Łapka jakby ciut mniej, ale to jeszcze nie to. Szczególnie mocne drżenie jest, gdy stoi na wąskiej krawędzi np. wannie czy umywalce..Kamila pisze: jacy oni są cuuuuuuddddooooooowwwwniiiiiiiiii
Leczenie nie jest lekkie, bo aplikacja Arthroflexu jest koszmarna. Już wolałabym podawać mu coś w formie tabletki <diabeł> Pajton nauczył się tak mocno zaciskać szczęki, że czasem umęczę się zanim mu to podam.. Sam aplikator jest fatalny, myślę, że strzykawką podawanie byłoby wygodniejsze jednak ciężko w tym przypadku dostać się do tego żelu. Żeby jeszcze mu to smakowało.. a tak to przytrzymuję mu pyszczek w górze, trochę pomasuję i wydaje mi się, że połknął, a on po oddaleniu się ode mnie macha głową na wszystkie strony i obryzguje żelem całą okolicę
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Pan Puciek <zakochana> <zakochana> <zakochana>
A nie przeszłoby smarowanie mu łapki tym żelem? My tak podajemy Bezopet, bo w jedzeniu Eris nauczyła się go omijać, a jednak przytrzymanie i nałożenie na łapki jest dla niej na pewno mniej nieprzyjemne niż przytrzymanie i wciskanie do pyszczka.
A nie przeszłoby smarowanie mu łapki tym żelem? My tak podajemy Bezopet, bo w jedzeniu Eris nauczyła się go omijać, a jednak przytrzymanie i nałożenie na łapki jest dla niej na pewno mniej nieprzyjemne niż przytrzymanie i wciskanie do pyszczka.
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
Ale podanie na łapkę może wywołać efekt wytrzepania jej na wszystkie strony. Lepiej już do pysia.
Co wet na to drżenie?
Co wet na to drżenie?
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Aleś Ty piękny kotusiu. <serce> <serce> <serce>
Trzymam mocno kciuki za zdrówko.
Trzymam mocno kciuki za zdrówko.
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Bułeczka, nic tylko miziać ten pycholek <zakochana>
Za łapki trzymam kciuki <ok>
Za łapki trzymam kciuki <ok>
- Natashas
Dokładnie tak, Pajton szybciej wytarłby łapę w ścianę, niż to zlizał <lol> będziemy próbować jeszcze raz z nabraniem tego do strzykawki.maga pisze:Ale podanie na łapkę może wywołać efekt wytrzepania jej na wszystkie strony. Lepiej już do pysia.
Co wet na to drżenie?
Ostatni wet, u którego byliśmy był bardzo obojętny na moje uwagi i nie pomógł nam nic, w przyszłym tygodniu wybieramy się do lekarza zaufanego i zobaczymy co sądzi widząc łapki na żywo.
Dziękujemy za wszystkie kciuki
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
O rany jaka piękna PYZA z nadzieniem brytkowym <zakochana> tylko go zjeść ,a jak zobaczyłam wspólne fotki w rozecie to Padłam <zakochana> <zakochana>
Kaluta Kluchę załaputowałaby i zasyczałaby się bidula <mrgreen> ,a Kluch się jej boi mogę tylko zazdrościć takich widoków <serce> <serce>
Kaluta Kluchę załaputowałaby i zasyczałaby się bidula <mrgreen> ,a Kluch się jej boi mogę tylko zazdrościć takich widoków <serce> <serce>
- joakar
Ja mam inną metodę. Kupiłam strzykawki 2 ml i wyciskam żel na łyżeczkę a potem wciągam do strzykawki. Nie ma co ukrywać trochę się go przy tym marnuje, ale można podać bez problemu.Natashas pisze: Leczenie nie jest lekkie, bo aplikacja Arthroflexu jest koszmarna. Już wolałabym podawać mu coś w formie tabletki <diabeł> Pajton nauczył się tak mocno zaciskać szczęki, że czasem umęczę się zanim mu to podam.. Sam aplikator jest fatalny, myślę, że strzykawką podawanie byłoby wygodniejsze jednak ciężko w tym przypadku dostać się do tego żelu. Żeby jeszcze mu to smakowało.. a tak to przytrzymuję mu pyszczek w górze, trochę pomasuję i wydaje mi się, że połknął, a on po oddaleniu się ode mnie macha głową na wszystkie strony i obryzguje żelem całą okolicę