A miała być czekolada! Następna niesłowna na forum
Bazyl, Simon i Apsik
- mimbla
- Kontakt:
-
kasia z gdyni
- Kontakt:
- gosiaczek8807
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
dziękujemy wszystkim bardzo. Mały jest słodki, piękny i malusi (porównanie do bryśków maskara). Bazyl łazi za małym krok w krok i bardzo chce się zaprzyjaźnić. Simon jak to ma w zwyczaju na nowe zapachy syczy ale na tym zaprzestaje swojego prezentowania władzy. rozpieszczamy rezydentów, żeby nie poczuli się zaniedbani. Mam nadzieję, że wszystko szybko się poukłada. mały zjadł i napił się i pobawił równiez, kuwety jeszcze nie było.
mimbla czekolada miała być bo mój mąż nie chciał jak twierdził ani łysych ani poparzonych kotów ani tych co mają długą sierść, ale sam znalazł ogłoszenie i powiedział, że ładny więc ... wykorzystałam jego chwilę słabości.
mimbla czekolada miała być bo mój mąż nie chciał jak twierdził ani łysych ani poparzonych kotów ani tych co mają długą sierść, ale sam znalazł ogłoszenie i powiedział, że ładny więc ... wykorzystałam jego chwilę słabości.
- mimbla
- Kontakt:
- Dracanka
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
nie roku nie roku mamy już 2011 u mnie raczej co rok to prorok a że w ubiegłym roku były dwa to u mnie standard- bliźniakiDracanka pisze:Manitko super piękny kociak! <klaszcze>
Gratuluję Ci mocno,życzę szybkiego poukładania stosunków kocich![]()
Ależ on piękny,wstawiaj dużo zdjęć koniecznie <zakochana>
No i... podpisuję się pod tekstem mimbli<lol>Jesteś agentką dokoceniową roku