Luna - Inspiracja Leśne Ranczo *PL

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
animru

Post autor: animru »

bacznię obserwuję wątki agillisowych kociąt i tak Ci zazdroszczę Gato! Piękny jest kremusek :) Ciekawę jak Twoja koteczka się zachowa przy witaniu nowego domownika :->
Awatar użytkownika
Tigereq

Post autor: Tigereq »

Biedny kotek chciał dobrze, co by się schaboszczak nie zmarnował a tu go pogonili ;-) I jak tu się gniewać na takiego słodziaka ? Nasz kociamber też jak tylko ma okazje wskakuje ( oczywiście jak nikt nie widzi ) :-D
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

Vanicca pisze:Uśmiałam się <lol> . Kamiko jesteś okropna <lol> !
No musiałam to napisać, bo Luneczka jest taka dostojna na zdjęciach , że wydawałoby się, że w kontaktach obowiązuje wyłącznie dworska etykieta, a tu masz Mago pokazała ludzką twarz królowej , no to nie mogłam się oprzeć :-D
Ja wszystko odszczekam jak tylko Mago doniesie, że jaśnie WP Luna poczuła się urażona,
a nawet poddam się karze cielesnej :bicz: <lol>
Awatar użytkownika
Dorota
Agilisowy Rezydent

Post autor: Dorota »

Kamiko pisze:niedługo ciepłokrwiste nadjedzie, a duzi w końcu będą musieli wyjść do pracy <lol>
Kamiko to nierealne jest ,Mago wychowawczy weźmie bo kociarzyński zbyt krótki <mrgreen>
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

Dorota pisze:Kamiko to nierealne jest ,Mago wychowawczy weźmie bo kociarzyński zbyt krótki <mrgreen>
Moje kochane, ja pracuję w domu <diabeł> tak więc będę dla moich kociaków-dzieciaków dostępna non-stop. Jak diablątka pójdą grzecznie spać to ja po cichutku, na paluszkach do komputera... znaczy do roboty <mrgreen>

Nie mogę się już doczekać Gato <mrgreen> ale i boję się jak Luniak zareaguje na taką zmianę <hm> Dokocenia nie zawsze idą po naszej myśli. Jak będzie, zobaczymy.

Kamiko, Luniak się nie obraził, więc kary cielesne cię ominą <lol>

Tigereq, ja na swojego miśka też gniewać się nie umiem. Zresztą, tak całkiem serio, to mi tego schabu nie było aż tak żal jak przestraszyłam się, że się kota dorobi sensacji brzuszkowo-jelitowych. Ten schabik to solidnie przyprawiony był <diabeł>
Pola
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Pola »

Mago, będzie dobrze :) Wiadomo - nie zawsze dokocenie przebiega bezstresowo i ekspresowo, ale na pewnie z czasem i cierpliwością koty się dogadają :)
Mówię z tym większym przekonaniem, że ostatnio u Tymka (prawie 5-letni kocur) był Bono z miotu B (mieszka u mojej siostry, moja mama się nim opiekowała na czas jej wyjazdu). Na początku było ciężko... po paru dniach przyjaźń, a jak Bono odjechał, to Tymen był w rozpaczy :)
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Ja to Ci życzę takiego przyjęcia nowego kotka, jak Gabryś przyjął Leona. Dokocenie marzenie po prostu. :ok:
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Ja oczywiście jak zwykle jak ten Czarny Anioł, ale dokocenia do kocurów przeważnie są sprawne.

To baby są wredne, więc się obie z Mago trochę stresujemy...

Ale Luna jest stabilną kotką, chociaż charakter, jak wszystkie kobiety, ma <lol> Jestem dobrej myśli :kotek:
Awatar użytkownika
Gosia i Ira
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Gosia i Ira »

Luna nauczy Gato czego trzeba hihihi <diabeł>
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

Gosia i Ira pisze:Luna nauczy Gato czego trzeba hihihi <diabeł>
Podejrzewam, że będzie odwrotnie <lol> Luniak to taka kocia pierdoła, która zupełnie nie dokazuje, nie sprawia "problemów wychowawczych" a jak raz się przytrafiło do schabu dobrać to jest to sensacja na skalę światową <lol>
No chyba, że Gato obudzi w Luniaku demony <diabeł>
Zakładam optymistycznie, że pierwszym demonem będzie demon prędkości <mrgreen> i będą się ganiać po chałupie ino świst.
Zablokowany