Tylko to znowu jest obowiązek dla Ciebie i czas ukradziony w jakimś sensie Twoim kotom
Bolek i Lolek i ich domek
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Re: Bolek i Lolek i ich domek
Robi się nawet w wysokiej ciąży (nie każdy weterynarz), ale oczywiście im wcześniej, tym lepiej.
Tylko to znowu jest obowiązek dla Ciebie i czas ukradziony w jakimś sensie Twoim kotom
Finansowo się dorzucę, jeśli się zdecydujesz, niedużo, ale się dorzucę.
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Asiu ja tez się dorzucę , tylko czy dasz radę sobie poradzić sama z tym problemem
Ja tez bardzo nie lubię ludzi tych którzy nie lubią naszych braci mniejszych
Ja tez bardzo nie lubię ludzi tych którzy nie lubią naszych braci mniejszych
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
ojej, to ogromny dylemat, jeżeli to faktycznie ciąża. Nie wiem czy umiałabym podjąć decyzję. W razie czego też pomogę.
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Fusiu, a czy orientujesz się co się dzieje z tymi kociakami urodzonymi te 2-3 miesiące temu? One żyją? Ktoś się nimi zajmuje?
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
Jeśli się zdecydujesz ja tez się dołożę.
Tylko czy dasz rady, a wet podejmie się.
Tylko czy dasz rady, a wet podejmie się.
- yamaha
- Genius Loci
Szkoda gadac
Jakby co, tez sie troche dorzuce
Jakby co, tez sie troche dorzuce
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Mago, widziałam 2-3 nowe kociaczki biegające po ogrodzie opuszczonego domu. Ale szaraczki, nie rude.
Ze złapaniem Rudej czekałam aż skończy karmić młode, patrzyłam na jej cycuszki...
Chciałam odczekać te 3 miesiące, aż opuści młode..a tu TO. Chyba, że się objadła czymś. Zawiozę ją w najbliższych dniach i zapytam czy to ciąża. Kochane hodowczynie, to możliwe, że jest w ciąży tak szybko po porodzie? <strach>
Sam zabieg to nic, później te 2 tygodnie w zamknięciu, sama, gdzie nie jestem w stanie być cały czas. Ale jeśli jest w ciąży, to nie wiem czy potrafię
Jestem w niemałym szoku. W tym miesiącu nie dam rady finansowo, bo to koniec miesiąca, a to koszt pewnie z 200 zł.
Ze złapaniem Rudej czekałam aż skończy karmić młode, patrzyłam na jej cycuszki...
Chciałam odczekać te 3 miesiące, aż opuści młode..a tu TO. Chyba, że się objadła czymś. Zawiozę ją w najbliższych dniach i zapytam czy to ciąża. Kochane hodowczynie, to możliwe, że jest w ciąży tak szybko po porodzie? <strach>
Sam zabieg to nic, później te 2 tygodnie w zamknięciu, sama, gdzie nie jestem w stanie być cały czas. Ale jeśli jest w ciąży, to nie wiem czy potrafię
Jestem w niemałym szoku. W tym miesiącu nie dam rady finansowo, bo to koniec miesiąca, a to koszt pewnie z 200 zł.
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
Tak moze być w ciąży. Moja teściowa podawala tabletki kotce po urodzeniu mucha by do kastracji byla zabezpieczona.
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Dziś coś dla duszy i ciała. Tak mam każdego dnia <3
Mam najcudowniejsze przydomniaczki na świecie. Filmik troszkę długi, ale 4 koty muszę jakoś pokazać <roll>
Jacek w filmiku na 1min 28 sek <lol> <lol>
I uwierzycie, że jak tylko pojawi się ktoś obcy, to one uciekają? A jeśli trzymam je na rękach aby pokazać, to zostaję podrapana do kości.
Jak do nich idę to rąk brakuje do głaskania <gwiżdże> <roll>
Mam najcudowniejsze przydomniaczki na świecie. Filmik troszkę długi, ale 4 koty muszę jakoś pokazać <roll>
Jacek w filmiku na 1min 28 sek <lol> <lol>
I uwierzycie, że jak tylko pojawi się ktoś obcy, to one uciekają? A jeśli trzymam je na rękach aby pokazać, to zostaję podrapana do kości.
Jak do nich idę to rąk brakuje do głaskania <gwiżdże> <roll>
- agniecha
- Agilisowy Rezydent
A może one tylko udają takie dzikuski przed obcymi żebyś nie mogła ich oddać ? :-)