Fusiu kochana ja tak z innej beczki ;jeśli kiedyś bedziesz chciała zostac mamą to nie myśl iż karmienie piersią zabezpiecza przed kolejną ciążą <rotfl>Fusiu pisze:Fajną robiłam z siebie wariatkę w takim razie, gdy za każdym razem sprawdzałam jej cycuszki i z mądrą miną twierdziłam,że jeszcze karmi.
Nie polecam się w tej materii.
SandraTo dla mnie naturalne i oczywiste, że je mam i się nimi opiekuję. Czasem tylko dają w kość, ale to rzadkie przypadki (jak na przykład teraz sytuacja Rudej, czy historia Farcidła)
Bolek i Lolek i ich domek
- jasminka
- Agilisowy Rezydent
Re: Bolek i Lolek i ich domek
- yamaha
- Genius Loci
- Limonka
- Agilisowy Rezydent
Asiu poszło 
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
i ja wyślę parę złotych, ale wieczorkiem. To co Ci zostanie będzie dla przydomniaczków, skoro Ty podejmujesz się tego i psychicznie i fizycznie to my choć finansowo Cie wesprzemy. Bardzo jestes dzielna Asiu

- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Fusiu <serce> <serce> <serce>
Ja Ci wyślę w piątek, bo wtedy mam wypłatę. Nie wiem, czy Cię to jakoś bardzo poratuje, czy mam wyskrobać coś jednak lepiej na już?
Ja Ci wyślę w piątek, bo wtedy mam wypłatę. Nie wiem, czy Cię to jakoś bardzo poratuje, czy mam wyskrobać coś jednak lepiej na już?
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Dziewczyny, to teraz <ok> <ok> <ok> żeby Ruda szybko wpadła w asine łapki!
- yamaha
- Genius Loci
<ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
<ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
<ok> <ok> <ok> <ok>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Dziękuję.
Luin, nie trzeba, myślę, że już dam sobie radę. Mam jeszcze mamę jak co do ratunku <ok>
To jednak nie taka wielka kwota, więc damy radę. Bardzo proszę, jeżeli ktoś nie może, to ja naprawdę jakoś to wyłatam z dziewczynami. Zresztą za tydzień nowy miesiąc <ok>
Wet też mnie już zna, więc nie będzie pewnie problemu <ok>
Jak tylko zaksięgują się pierwsze wpłaty, to natychmiast dam znać. Liczę zapolować na Ciężarówkę dziś wieczorem, zatrzymać ją na noc i rano do weta. Choć ostatnio rzadko się pokazuje
Nie dawać jej jeść przez noc? Nawet jak jest w ciąży? jussssuuuuu, to jakiś koszmar chyba.
Ale te koteczki, to jeszcze fasolki, prawda?
Luin, nie trzeba, myślę, że już dam sobie radę. Mam jeszcze mamę jak co do ratunku <ok>
To jednak nie taka wielka kwota, więc damy radę. Bardzo proszę, jeżeli ktoś nie może, to ja naprawdę jakoś to wyłatam z dziewczynami. Zresztą za tydzień nowy miesiąc <ok>
Wet też mnie już zna, więc nie będzie pewnie problemu <ok>
Jak tylko zaksięgują się pierwsze wpłaty, to natychmiast dam znać. Liczę zapolować na Ciężarówkę dziś wieczorem, zatrzymać ją na noc i rano do weta. Choć ostatnio rzadko się pokazuje
Nie dawać jej jeść przez noc? Nawet jak jest w ciąży? jussssuuuuu, to jakiś koszmar chyba.
Ale te koteczki, to jeszcze fasolki, prawda?