Borgia, Arabica, Fado, Gatta, Negra, Raya, Ori, Perla, Vesper, Django, Ina, Bunia, Queenie, Junior i Kokido

Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Re: Wątek dla "Starych"

Post autor: Danusia »

:ok: Bardzo dawno Kalutka <diabeł> swojej mamuni nie widziała dobrze Sandra prawi <mrgreen>

:foto: :foto: :hammer: :hammer:
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

<lol> Nie da rady teraz, spróbuję z kociakami bliżej weekendu, ale fotografowanie Arabika rzadko się udaje, gorsze od focenia czarnego kota jest zrobienie zdjęcia czarno białemu kotu <lol> Ma ksywę grubas, chociaż nie jest za gruba, tylko wreszcie w sam raz, ubita i prostokątna, z wyrazem "I'll kill you!", no muszę ja gdzieś pokazać <zakochana>

Na pocieszenie stary Arabik, teraz wygląda znacznie lepiej <serce>

Obrazek
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

O matko :mdleje: padłam <shock> jakbym tak Kalucie czarne łaty domalowała Arabik by wyszedł :ok: <lol>

Kalut dojrzewa i Arabiczka z niej wychodzi <lol> normalnie jestem w szoku ,a taka była niesamowicie Fadusiowa <shock> :brzydal: :mimbla: już nie kumam leży przy mnie koło laptopa klata szeroka jak u dorodnego chłopa <lol> grube łaputy ( <serce> <serce> ) no ,a jednocześnie taki Arabik <serce> :mimbla: <zakochana> <hm> mieszaniec kogiel mogiel :ok: :haha: <zakochana>
Awatar użytkownika
sandra
Agilisowy Rezydent

Post autor: sandra »

<serce> <serce> <serce>
Uwielbiam te jej kolory <zakochana>
I te grubiutkie łaputy <zakochana>
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Piękna koteczka, ale Fado za to bardzo skrzętnie jest ukrywany <diabeł>
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Bo Fado jest na wakacjach rocznych, to znaczy zostało mu już tylko trochę ponad pół roku, obecnie pod opieką Agnieszki, na co dzień pod opieką jej najlepszej przyjaciółki, naszej Doroty, która tak wspaniale w zeszłym roku pomogła przy opiece Prady i Tosi :roza: Wczoraj byłam z wizytą (Pani Dorota mieszka dwie ulice od nas), Fado ma się doskonale jako jedyny król tapczanu, łózka i stołu (tak, tak!). Dopóki działa chip, ma taki wypas, jak tylko zacznie się podejrzanie kręcić, wraca z wywczasów. Sypia na pani Dorocie, to znaczy teraz już obok, bo dostał swoją własną poduszkę (a my, głupki, przez 7 lat na to nie wpadliśmy <lol> ), ale faktycznie, wykorzystam ostatnie dni wakacji i zrobię może jakieś zdjęcia. No nie ma kiedy załadować, jak mówią...
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

piękna koloróweczka <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> , no skoro to stare zdjęcie, a teraz wygląda jeszcze lepiej to ja już nie wiem czego się spodziewać <lol>
Awatar użytkownika
Luinloth
Agilisowy Rezydent

Post autor: Luinloth »

Teraz to by nam oczy z orbit wyszły <serce> <serce> <serce>
Piękna jesteś Arabisiu <zakochana>
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

Dorszka pisze:Bo Fado jest na wakacjach rocznych, to znaczy zostało mu już tylko trochę ponad pół roku, obecnie pod opieką Agnieszki, na co dzień pod opieką jej najlepszej przyjaciółki, naszej Doroty, która tak wspaniale w zeszłym roku pomogła przy opiece Prady i Tosi :roza: Wczoraj byłam z wizytą (Pani Dorota mieszka dwie ulice od nas), Fado ma się doskonale jako jedyny król tapczanu, łózka i stołu (tak, tak!). Dopóki działa chip, ma taki wypas, jak tylko zacznie się podejrzanie kręcić, wraca z wywczasów. Sypia na pani Dorocie, to znaczy teraz już obok, bo dostał swoją własną poduszkę (a my, głupki, przez 7 lat na to nie wpadliśmy <lol> ), ale faktycznie, wykorzystam ostatnie dni wakacji i zrobię może jakieś zdjęcia. No nie ma kiedy załadować, jak mówią...
U nas Lolusia ma własną poduszkę <ok> Fado ty farciarzu :kotek:
Awatar użytkownika
Dorota
Agilisowy Rezydent

Post autor: Dorota »

Danusia pisze::ok: Bardzo dawno Kalutka <diabeł> swojej mamuni nie widziała dobrze Sandra prawi <mrgreen>

:foto: :foto: :hammer: :hammer:
Ukojenie na nasze <serce> Danusiu <mrgreen> Guruś to klon mamusi, tylko futerko trzeba przemolować <mrgreen> śliczna Kota <zakochana> moja ulubiona bardzo. ....
ODPOWIEDZ