Sandra jesteś okrutna nie dość że nic nie powiedziałaś to do tego masz koty moich marzeń , nie dość że filipek jest moją nie odwzajemnioną miłością to do tego point <shock> coś wspaniałego umieram z zazdrości <pokłon> <pokłon> <pokłon> <pokłon> <pokłon> <pokłon> <pokłon>
Fifuś to wspaniały braciszek, pięknie przyjął Nanka <zakochana> <zakochana> z kolei Nanuś to rozkokosił się u Was już na całego <lol> <lol> Widzę, że maluch ma asystę nie tylko w Filipku, Pańcio też czuwa na każdym kroku (stopy Pańcia w każdym kadrze <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> )
Ps. Sandra, drapaczek macie od Rmoni czy od Rufiego? Jaki to model? Bardzo ładny jest <oops>
Kamila pisze:Fifuś to wspaniały braciszek, pięknie przyjął Nanka <zakochana> <zakochana> z kolei Nanuś to rozkokosił się u Was już na całego <lol> <lol> Widzę, że maluch ma asystę nie tylko w Filipku, Pańcio też czuwa na każdym kroku (stopy Pańcia w każdym kadrze <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> )
Ps. Sandra, drapaczek macie od Rmoni czy od Rufiego? Jaki to model? Bardzo ładny jest <oops>
No taki mielismy podział obowiązków <lol> Ja zdjecia, Tomek wędka <lol>
Drapak mamy rufi, EX-0C
aaaaaaaaaaa.... właśnie Magda Mi powiedziała - Sandra cieszę się z Wami, że już razem jesteście!!! Filip - brat na medal, a gówniarstwo... wiadomo że cudne!