PUFA
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- nikaxx
- nikaxx
Właśnie dzwonił do mnie mąż.Pisałam wam o dwóch sąsiadkach z kotami co się mają wprowadzać do mieszkania obok nas. To się we wtorek wprowadzają <mrgreen> Mój mąż wracał dzisiaj z zakupów i go Panie na korytarzu zaczepiły i mu to oznajmiły.Po czym starsza z tych Pań stwierdziła , że musi pooglądać znowu naszego kotka i się męzowi mojemu do mieszkania wbiła i wołała kici kici szukając Pufki po pokojach.Mąż zdębiał a później biegał po mieszkaniu za staruszką która biegała za naszym kotem <lol> Jak już Pani opuściła nasze apartamenty to mąż do mnie zadzwonił i mi powiedział " słuchaj nie chcę , żeby Ci sąsiedzi donieśli ale spotkałem się dzisiaj w naszym mieszkaniu a taką Panią.... pamiętasz jak nasi koledzy opowiadali , że dobrze się laski wyrywa na młodego tatusia z wózkiem ? Muszę do niech zadzwonić po co się będą w dzieci pakować taniej im wyjdzie w kota zainwestować <lol>
Po czym stwierdził , że jak już dokończymy kuchnię to trzeba Panie na kawę zaprosić bo one przeurocze są :-)
strach męża zostawiać w domu samego <mrgreen>
Po czym stwierdził , że jak już dokończymy kuchnię to trzeba Panie na kawę zaprosić bo one przeurocze są :-)
strach męża zostawiać w domu samego <mrgreen>