Lo jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cieLimonka pisze:
Sissi Montegri*PL & Luke Mazuria*PL
- yamaha
- Genius Loci
Re: Sissi Montegri*PL & Luke Mazuria*PL
- yamaha
- Genius Loci
Nie wiem co napisacLimonka pisze:
<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Neta
Haha, już pisałam w innym miejscu, że u nas chyba ten sam Mikołaj u misiaków był... <mrgreen>
Cudni są <serce> <serce> Sissi z ćwiczeniami wymiata <pokłon>
A mistrz drugiego planu to po prostu czeka na otwarcie ten drugiej paczki... <lol> <lol> <lol>
Cudni są <serce> <serce> Sissi z ćwiczeniami wymiata <pokłon>
A mistrz drugiego planu to po prostu czeka na otwarcie ten drugiej paczki... <lol> <lol> <lol>
- fado123
- Agilisowy Rezydent
Widać że wspaniale się dogadują ,a Luke po prostu powala <pokłon> sissi piękna jak zawsze <zakochana>
- margita
- Agilisowy Rezydent
ale masz cudny duet .... <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
nie dość że cudni to jeszcze tacy zgrani ... ale sielskie sytuacje ... do pozazdroszczenia ...
można patrzeć i patrzeć ... chciałoby się rzec ... że zdjęć za mało ... <mrgreen>
nie dość że cudni to jeszcze tacy zgrani ... ale sielskie sytuacje ... do pozazdroszczenia ...
można patrzeć i patrzeć ... chciałoby się rzec ... że zdjęć za mało ... <mrgreen>
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
ja też w temacie tego zdjęcia i sytuacji. Bo Ula ostatnio pisała, że Elmoś może robić za stalkera, tak wszędzie łazi za Pyzą, ale Nanek to juz normalnie MOLESTANT <strach> <strach> <strach>yamaha pisze:Czy moze ktos uprzedzic LUKE'a, ze troche mu sie uroslo i przytylo i Sissy za chwile bedzie naprawde ZA CIEZKO ?Limonka pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>![]()
- alakin
I tu Guciomyl <serce>
- yamaha
- Genius Loci
Kamila pisze:
ja też w temacie tego zdjęcia i sytuacji. Bo Ula ostatnio pisała, że Elmoś może robić za stalkera, tak wszędzie łazi za Pyzą, ale Nanek to juz normalnie MOLESTANT <strach> <strach> <strach>![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Luke, chcialas powiedziec ? <mrgreen>
- sandra
- Agilisowy Rezydent
<lol> <lol> <lol> Nanek to niezależny kot i chodzi swoimi ścieżkami <lol>
Super fotki z lui <serce> Choć moje koty chyba nie rozumieją tego fenomenu <lol> Nasz lui po 9miesiacach użytkowania wyglada jakbym własnie przyniosła go ze sklepu
w sumie służy tylko jako schodek do wskakiwania na parapet <lol> Moze go sprzedam i kupie cos innego
W ogole nie moge uwierzyć jaki Luke juz duzy <zakochana> Takie maleństwo niedawno z niego było
Super fotki z lui <serce> Choć moje koty chyba nie rozumieją tego fenomenu <lol> Nasz lui po 9miesiacach użytkowania wyglada jakbym własnie przyniosła go ze sklepu
W ogole nie moge uwierzyć jaki Luke juz duzy <zakochana> Takie maleństwo niedawno z niego było
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
ojej, jak żem sięm okrutnie przejęzyczyła. Oczywiście, że o Luka - molestatnta mi chodziło <lol> <lol> <lol> Nanusiu, nie obraź się