Asiu, Agnieszko, Aniu kochane jesteście bardzo 
:-)
Becia pisze:... czy od przepysznych (zjadłam ich nieprzyzwoitą ilość <oops> ) ciasteczek? Ja już zapisałam się u Kasi na kurs pieczenia ciasteczek w przyszłym roku <mrgreen> Ale chyba wyrób domowych wędlin dorzucimy do programu szkolenia <gwiżdże>
Beatko, chyba akurat Twoja puszka ciastek została ufocona :-> Bo jak ktoś jeszcze nie wie, to ja dzien przed Wigilią wprosilam się na mizianko w Kędzierzynie <tańczy>
Beatko, Danusiu - na kurs wypieku ciastek i szynkowarzenia zapraszam serdecznie do Szczecina
BabaJaga pisze:
No i jeszcze to pierwsze z podpisem"
"Wszystko oczywiścię w asyście kotów, bez ich pomocy to pewnie nic by z tej roboty nie było"
Patrząc zwłaszcza na spojrzenie mistrza T, wydaje się, jakby chciał odrzec: "Mooowa". <lol> <lol> <lol>
BaboJago powinnam byla napisać ""Wszystko oczywiścię w asyście kotów, bez ich pomocy to pewnie nic by z tej roboty nie było, albo byloby zrobione dwa razy szybciej i więcej" <diabeł> <lol>
Danusia pisze:
No, a sesja łóżkowa

moja zołza teraz po stresie balkonowym do mnie nie przychodzi jak ja Ci zazdroszczę <serce>
Danusiu 
Kala wroci na nocne mizianki, już niedługo <serce>
yamaha pisze:
Jak patrze na te fotke, to sobie mysle, ze moglabym miec krotkowlosego kota <roll>
Ale dokladnie TAKIEGO <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Yamaszko mam dać do sklonowania, czy może ten lekko przechodzony egzemplarz podesłać? <mrgreen>
P.S. To oczywiście żarcik, klona tak, ale kociego synusia nie oddam <serce>
MoniQ pisze:
Następnie pytanko: ile godzin ma doba na Pomorzu? Bo patrząc na zdjęcia i czytając co napisałaś mam wrażenie, że co najmniej 35... Ja pracuję do 15 i połowy z tych rzeczy bym nie zdążyła zrobić <shock> <pokłon> <pokłon> <pokłon>
Monia 
mniej więcej to samo pomyślałam o Waszej dobie, jak poczytałam na Twoim blogu o książkach i przepisach wege, też nie wiem kiedy to wszystko gotujecie bo tylko przy grach Was widuje na zdjęciach <mrgreen>
Limonka pisze:
Stroiki super! czy ja się mogę wpisać na listę zamówień na przyszły rok? proooooooszę :-)
Ciasteczka mniam mniam

Kasia, wrzucisz przepis na te półksiężyce? :-)
Limonko 
coś się pomyśli, a odnośnie ciastek to przepis jak najbardziej wstawię, ja wypiekam z bardzo prostych przepisow, ten akurat mam od znajomej Czeszki i korzystam z niego od lat. Generalnie zawsze wybieram przepisy na ciastka, ktore moga dlugo lezeć, w ten sposob dojadam jeszcze resztki nawet w lutym jak się coś znajdzie na dnie puszek
Kamila, Yam ja też najbardziej lubie te naturalne ozdoby, stroiki z szyszek i orzechow sa fajne, jak się ma swoje orzechy albo nazbiera szyszek to naprawdę warto samemu zrobić, ten byl akurat dodatkiem do prezentu dla mojej siosty <oops>