Kaya & Tyson

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
BabaJaga
Agilisowy Rezydent

Re: Kaya & Tyson

Post autor: BabaJaga »

Co za sympatyczna ekipa w tym wąteczku! :-D Jak miło Cię Kasiu zobaczyć :-D
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Moja zielonooka ulubienica <serce> <zakochana> i ptaszkojad pozorant który chciałby ,a nie może <rotfl> <zakochana> słoneczka kochane dwa ale do tej koteczki co na podłodze siedzi mam największą słabość <serce> ale to zupełnie inna bajka :->

Kasiula bardzo eleganciarsko wyglądasz :kiss: pewnie Grzesiu jeszcze pstryknął fotki :-)
No widzisz jaką masz kochaną babę <serce> moja teraz wszystko i wszędzie kocha całą sobą naćpana czym się da ale na kolana i do łóżka do mnie nie wlezie ;-(

Elwirka ,a Ty nie pitol bo bardzo fajna jesteś babeczka :ok: :-)
Awatar użytkownika
lorina

Post autor: lorina »

Ale śliczne kocurki :D Ciekawe zdjęcia. Po zdjęciach wyglądają na grzeczne, a jak jest w rzeczywistości? :)
Awatar użytkownika
ozon
Agilisowy Rezydent

Post autor: ozon »

Kasiu prześliczna :-D czy Wasz karmnik dla ptaków jest z Fabryki Form? Warto dać za niego sześć dych?
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kasik »

<lol> <lol> <lol> Dziewczyny, wszystkie kochane jesteście z tymi komplementami :kiss: :kwiatek: <lol> <lol> <lol> ale... muszę być z Wami szczera, ja bym tak chciała wyglądać rano w szlafroku :-> Zdjęcie jest robione wieczorem i jeszcze w makijażu, szlafrok na dresie bo balkon co rusz dla sierści moich otwierany, a ja zmarźluch jestem <mrgreen>
A rano to wiadomo, blondynka z jasną oprawą i małymi ockami, twarz prawie jak naleśnik jak nie domaluje, co natura poskąpiła :haha: :haha: :haha:
elwiska3 pisze:.... ja nawet przy wysiłku przy poprawie urody nie uzyskuję efektu zadowalającego
Ej ty, ty, ty :bicz: Nie zapominaj, że ja Cie na żywo Elwirko widziałam, koniowi to :kiss: <lol>
Danusia pisze:
Kasiula bardzo eleganciarsko wyglądasz :kiss: pewnie Grzesiu jeszcze pstryknął fotki :-)
Danusiu :kiss: tak, osobisty fotograf jeszcze zdążył ufocić :-) Wcześniej na kolanach była ze 3 lata temu, Grzesiek biegiem leciał po aparat <lol>
Danusia pisze: No widzisz jaką masz kochaną babę <serce> moja teraz wszystko i wszędzie kocha całą sobą naćpana czym się da ale na kolana i do łóżka do mnie nie wlezie ;-(
Danusiu, na pocieszenie dodam, ze to nie z miłości do mnie, ale do kabanoskow vitakraftu, dostała tylko ociupinkę, ale jaka radocha była <mrgreen>
lorina pisze:... wyglądają na grzeczne, a jak jest w rzeczywistości? :)
Yyyyy...tej wersji się trzymajmy ;-)) <lol>
ozon pisze:Wasz karmnik dla ptaków jest z Fabryki Form? Warto dać za niego sześć dych?
Asiu, tak, karmnik z Fabryki Form, mamy go drugi rok i sobie chwalimy, jak coś dobrego wsypiesz to faktycznie czasem jest szał,
głównie stołują się sikorki <mrgreen> Kotki bardzo lubią ten telewizorek, jak tylko się rano rozjaśnia Kaya już leci na czaty :-D
BabaJaga pisze:... Jak miło Cię Kasiu zobaczyć :-D
BaboJago :kiss: :kwiatek:
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Kasik pisze: Zdjęcie jest robione wieczorem i jeszcze w makijażu, szlafrok na dresie bo balkon co rusz dla sierści moich otwierany, a ja zmarźluch jestem <mrgreen>
A rano to wiadomo, blondynka z jasną oprawą i małymi ockami, twarz prawie jak naleśnik jak nie domaluje, co natura poskąpiła :haha: :haha: :haha:
No odetchnelam troche z ulga :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kasik »

Z życzeniami udanego weekendu meldują się Kaya & Tyson <serce> :kotek: :kotek:

Obrazek
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
<diabeł> Czy Tysonkowi Kasieńko wiążesz łaputki gumką recepturką??
On tak stawia te swoje stopersiki jakby w programie Lady brał udział damą być <lol>

Słodyczki dwa kochane <serce> <serce> :kotek: :kotek: i dla Was maleństwa i Waszej mamuni :
udanego weekendu :kiss: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Danusia pisze: <diabeł> Czy Tysonkowi Kasieńko wiążesz łaputki gumką recepturką??
On tak stawia te swoje stopersiki jakby w programie Lady brał udział damą być <lol>
Dokładnie, Elżbieta Jaworowicz mogłaby się uczyć od niego :D
<zakochana>
Awatar użytkownika
Yolla
Agilisowy Rezydent

Post autor: Yolla »

Tayson jak zwykle mnie rozmiesza tą swoją miną amanta, zmrużone zalotnie paczałki i zadarty dumnie nos <lol> <lol> <lol>
:kotek: :kotek:
Zablokowany