Eris ♡ Merlin i Morgana ♡
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Re: Eris ♡
Łapki ułożone jak od linijki

- Yolla
- Agilisowy Rezydent
Bo to ułożona panienka 
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Cześć Cioteczki i Wujkowie
ostatnio jakoś wieczne rozjazdy, późne powroty i trochę czasu mi nazbieranie zdjęć zajęło

Myju...

...i spanko

Eris bardzo chciała lecieć z nami do Anglii

Ledwo rano zadzwoni budzik...

...a potem to już tylko tak:

Mam nadzieję, że u Was też lato w pełni! Erisia dziś zaliczyła powrót do zwyczaju przychodzenia nad ranem do łóżka i spacerowania przy naszych głowach
Codziennie rano domaga się wypuszczenia na balkon i opala się praktycznie aż do naszego wyjścia do pracy. Niestety pod naszą nieobecność balkon jest zamknięty, bo już dwa razy w tym roku mieliśmy intruza w postaci osy, w tym raz nawet wleciała do domu. Wolę nie ryzykować. Ma otwarty od naszego powrotu aż do momentu, kiedy nam w nocy zbyt chłodno
Przy okazji, gdyby ktoś chciał wspomóc grosikiem DT Pani Irenki, to upolowałam w Home&You takie zakładki: https://m.facebook.com/events/692535787 ... 6968179260 jest też oczywiście mnóstwo innych fajnych fantów, ja ostatnio wylicytowałam duży parasol z artystycznymi kotami
Pozdrawiamy słonecznie

Myju...

...i spanko

Eris bardzo chciała lecieć z nami do Anglii

Ledwo rano zadzwoni budzik...

...a potem to już tylko tak:

Mam nadzieję, że u Was też lato w pełni! Erisia dziś zaliczyła powrót do zwyczaju przychodzenia nad ranem do łóżka i spacerowania przy naszych głowach
Przy okazji, gdyby ktoś chciał wspomóc grosikiem DT Pani Irenki, to upolowałam w Home&You takie zakładki: https://m.facebook.com/events/692535787 ... 6968179260 jest też oczywiście mnóstwo innych fajnych fantów, ja ostatnio wylicytowałam duży parasol z artystycznymi kotami
Pozdrawiamy słonecznie
- joakar
Jaka ona śliczna

- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Cudna Erisia ma zwyczaje jak Liluszka. Ta też intensywnie uprawia balkoning, czyli w godzinach przed pracą i po pracy do oporu:mrgreen:
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Dziewczyny
Koty w słońcu są najszczęśliwsze, tak myślę
Koty w słońcu są najszczęśliwsze, tak myślę
- fado123
- Agilisowy Rezydent
Kicia jak się słodko opala he he

-
merion
Lui, ja do kociej siatki na balkonie doczepiłam moskitierę, taką drobniusieńką, kompletnie nic nie przeleci, a widoku praktycznie nie zmienia.
Polecam, nie znoszę much, komarów i innych robali, teraz balkon może być otwarty również przy zapalonym świetle.
Polecam, nie znoszę much, komarów i innych robali, teraz balkon może być otwarty również przy zapalonym świetle.
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Moja ulubiona łaciatka
ma biel tam gdzie powinna być
no tam gdzie ja lubię i prześliczne łatki
Kalut też biega mi od bladego świtu po głowie bo to najlepsza droga na parapet
do zielska na wypas poranny
Ja we wszystkich oknach mam moskitiery i siatki tzn w mieszkaniu na oknach które otwieram i tak mam całą noc w lecie na całą szerokość otwarte okna , natomiast w domu na wsi wszystkie okna mają moskitiery i siatki z uwagi na koty , na nas i wszelakie latające bzyczące potfory
Widzę ,źe Erisia
kocha słoneczko tak jak Koloruś

Kalut też biega mi od bladego świtu po głowie bo to najlepsza droga na parapet
Ja we wszystkich oknach mam moskitiery i siatki tzn w mieszkaniu na oknach które otwieram i tak mam całą noc w lecie na całą szerokość otwarte okna , natomiast w domu na wsi wszystkie okna mają moskitiery i siatki z uwagi na koty , na nas i wszelakie latające bzyczące potfory
Widzę ,źe Erisia
- EmilkaR
Urocza Erisia
A pierwsze zdjęcie z opalania

A pierwsze zdjęcie z opalania