Luna - Inspiracja Leśne Ranczo *PL
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
U nas jak na razie wszystko po staremu. Spokój i cisza. Ostatnie tygodnie samodzielnych rządów na włościach Pani Luny :-)
Brak sensownego światła dziennego zniechęca do sięgania po aparat, ale minę Luniaka na widok gołębia za oknem musiałam uwiecznić <lol> Jak widać parapecik jest wąski ale nic to, reszta kota była wygodnie ulokowana na moim biurku.
I tak codziennie, w okolicach godziny 10-11 <lol> Gołąb bardzo punktualnie przylatuje na ziarenka. A jak długo nic nie sypię to potrafi stuknąć w szybkę <mrgreen>
[center]
[/center]
Brak sensownego światła dziennego zniechęca do sięgania po aparat, ale minę Luniaka na widok gołębia za oknem musiałam uwiecznić <lol> Jak widać parapecik jest wąski ale nic to, reszta kota była wygodnie ulokowana na moim biurku.
I tak codziennie, w okolicach godziny 10-11 <lol> Gołąb bardzo punktualnie przylatuje na ziarenka. A jak długo nic nie sypię to potrafi stuknąć w szybkę <mrgreen>
[center]
[/center]- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Właśnie miałam dzisiaj napisać, że tutaj fotek, jak na lekarstwo. Mina Luniaka świetna, ale żeby tylko po jednym zdjęciu wstawiać, to już jest niedopuszczalne. Trzeba Dorszce zgłosić, żeby przygotowała odpowiedni zapis w umowie, co byśmy mogli częściej Gatusia widywać i w większych ilościach <diabeł>
- mimbla
- Kontakt: