Borgia, Arabica, Fado, Gatta, Negra, Raya, Ori, Perla, Vesper, Django, Ina, Bunia, Queenie, Junior i Kokido
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Re: Wątek dla "Starych"
Jeszcze nad tym pracuję, pozazdrościłam Ci fioletu po prostu 
- Justi_x
- Agilisowy Rezydent
Ja ją już na Facebooku podziwiałamDorszka pisze: ↑19 lut 2018, 22:04 Kurczak to wiadomo!![]()
Jeśli ktoś chce zobaczyć Inę, to zapraszam tutaj:
https://szadurska.pl/
Trzeba przewinąć na dół strony, tym razem wstawiłam filmik na behawioralną, bo ma ilustrować tematykę trudną![]()
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
- yamaha
- Genius Loci
Fotka cudna
Tylko rozne rodzaje i kolory czcionek mniej mnie przekonuja
Tylko rozne rodzaje i kolory czcionek mniej mnie przekonuja
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
To dwa różne banery, zrobione w różnym czasie, ciężko zrobić w jednym stylu, bo nawet nie wiem, co to za czcionka na tym hodowlanym banerku, tak dawno go robiłam. W sumie właśnie wpadłam a to, jak przynajmniej spróbować skopiować kolor, a w każdym razie zrobić jak najbardziej podobny. Tylko czasu teraz nie ma, bo mam sporą książkę do przetłumaczenia 
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Dorotko 
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Musi zostać jak jest teraz, Yamaha jakoś przeżyjesz, miłość da Ci siłę (ta do mnie oczywiście
)
- kociara
- Hodowca Junior
- Hodowla: Agilis Cattus*PL
- Kontakt:
A ja troszkę z innej beczki, nieco mniej wesołej 
Tydzień temu podczas standardowych, wieczornych przytulanek pomacałam Clarowy brzuszek. Brzuszek jak brzuszek, ale w jednym cycku wyczułam zgrubienie. Nieduże, ale jednak. Obróciłam ją na plecy i zobaczyłam, że faktycznie, coś tam jest oprócz sutka, coś, czego raczej nie powinno być.
No i operacja w piątek. Bardzo się boję, to w końcu babcia... wprawdzie prawdziwa z niej wojowniczka, jej wyniki zawsze były wzorcowe, ale jednak
Ostatecznie co to, wykaże histopatologia po krojeniu. Póki co, czujemy się bardzo dobrze

Tydzień temu podczas standardowych, wieczornych przytulanek pomacałam Clarowy brzuszek. Brzuszek jak brzuszek, ale w jednym cycku wyczułam zgrubienie. Nieduże, ale jednak. Obróciłam ją na plecy i zobaczyłam, że faktycznie, coś tam jest oprócz sutka, coś, czego raczej nie powinno być.
No i operacja w piątek. Bardzo się boję, to w końcu babcia... wprawdzie prawdziwa z niej wojowniczka, jej wyniki zawsze były wzorcowe, ale jednak
Ostatecznie co to, wykaże histopatologia po krojeniu. Póki co, czujemy się bardzo dobrze

- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- agniecha
- Agilisowy Rezydent
Trzymam kciuki za dobre wyniki
Dzielna koteńka