Tajga
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Re: Tajga
Ciociu Moniko, Ciociu Kasiu, normalnie same straty! Ukradli mi kanapę! 
Wiem, że Erisia też nie ma kanapy w nowym mieszkaniu i zastanawiam się, czy to jest jakiś spisek, czy co?! Moi duzi mówią, że już nową zamówili, ale kto ich tam wie, kradziei kanapowych
I jeszcze podsłuchałam, jak planowali, że po świętach zabiorą mnie znowu na pobieranie krwi
Ciekawe czemu sami ze sobą tak często na badania nie latają
Nic dziwnego, że aż mi głowa z tego wszystkiego opada

Wiem, że Erisia też nie ma kanapy w nowym mieszkaniu i zastanawiam się, czy to jest jakiś spisek, czy co?! Moi duzi mówią, że już nową zamówili, ale kto ich tam wie, kradziei kanapowych
I jeszcze podsłuchałam, jak planowali, że po świętach zabiorą mnie znowu na pobieranie krwi
Nic dziwnego, że aż mi głowa z tego wszystkiego opada

- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Tajguniu, jak to zaiwanili Ci kanapę?
Trza pisać skargę do Rzecznika Praw Kota
Tajgunia śliczna jak zawsze, znaczy tak mi się wydaje, bo zdjęcie jest za przeproszeniem od d... strony
Bardzo Cię Asiu proszę o poprawę
Nie mam jednak pewności, czy aby to nasza Tajgunia zwisa z szafki 
Tajgunia śliczna jak zawsze, znaczy tak mi się wydaje, bo zdjęcie jest za przeproszeniem od d... strony
Bardzo Cię Asiu proszę o poprawę
- ozon
- Agilisowy Rezydent
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Tajguniu teraz w ramach rekompensaty to nie daj sobie wcisnąć byle jakiej kanapy... co najmniej porządny szezlong sobie zażycz
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Oczywiście, że się nie damy! Zresztą ta szajka powinna wiedzieć, że zadzieranie z trisiami jest… mhm… nierozsądne
Szezlong – to jest myśl! Ciociu Kamilo, macie jakieś szezlongi?PyzowePany pisze: ↑27 mar 2018, 11:48 Tajguniu teraz w ramach rekompensaty to nie daj sobie wcisnąć byle jakiej kanapy... co najmniej porządny szezlong sobie zażycz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A póki nie mam szezlonga, muszę się zadowolić spaniem na poduszce