Enya Agilis Cattus*Pl
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
Wiem, wiem o czym Ulu myślisz ale Enya nie jest w niczym pokrzywdzona a wręcz przeciwnie.....Ula pisze:Dorotko:"boskie rudości"boskimi rudościami,
Tak w przerwie pomiędzy wpatrywaniami????
Już myślę o wizycie Wiesz Kogo? <klaszcze> <klaszcze> a jednocześnie mam stresa na myśl, jak wypadnie Królewna? .
I codziennie tłumaczę i proszę , że mamy jeszcze troszkę czasu ,że możemy coś jeszcze nadrobić, przećwiczyć.... a niebieska patrzy na mnie tylko z politowaniem o co mi dokładnie chodzi???
Małpiszon ma focha i na widok aparatu zmyka z pola widzenia. Postaram się specjalnie dla Caesarka.ale może jakieś nowe fotki Księżniczki????
- Ula
- Agilisowy Rezydent
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
Dzisiaj uchylimy niewielki fragment naszego placu zabaw, jak na razie tylko we dwieUla pisze:ale może jakieś nowe fotki Księżniczki????
tak wygląda rozbawiona Enya, nawet łaputką nie ma siły piłeczki popchnąć ; i kupuj tu człowieku coś nowego takiej i wymyślaj i urozmaicaj....
trochszkę Małpiszona ruszyło
a to jest HIT zabawowy sezonu, projekt i wykonanie własne, od dwóch dni niczym innym się nie bawimy
moment odprężenia i ponownie HIT
mała drzemka i HIT
pozostałe dwie fotki ze specjalną dedykacją: DLA PRZYSTOJNIACZKA [shadow=indigo]CAEZARKA [/shadow] <serce>
- Ula
- Agilisowy Rezydent
PatrzyMY, szukaMY, wypatrujeMY TEGO FOCHA i ..............nie widziMY <!> <!> <!>
Panienka, jak modelka cierpliwie znosi sesję, a Ty Dorotko chciałaś nam wmówić,że ONA nie chce, JEJ się nie chce....oj nieładnie, nieładnie .Teraz będzieMY Cię pilnować, żebyś nas nie czarowała, tylko fotki wstawiała!
A w spojrzeniu tyle oddania.... <zakochana>
Pięknie dziękujeMY <pokłon>
Panienka, jak modelka cierpliwie znosi sesję, a Ty Dorotko chciałaś nam wmówić,że ONA nie chce, JEJ się nie chce....oj nieładnie, nieładnie .Teraz będzieMY Cię pilnować, żebyś nas nie czarowała, tylko fotki wstawiała!
A w spojrzeniu tyle oddania.... <zakochana>
Pięknie dziękujeMY <pokłon>
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
-
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt: