Bazyl i Teoś

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
lakshmi
Hodowca
Hodowla: Underleyhall*PL
Kontakt:

Post autor: lakshmi »

Ja mogę delikatnie podpowiedzieć, że wujek szanownego rudziaka, takoż rudo-biały Niyabainen (banalne imię) po domowemu ponoć nazywa się "Stodwa" ;-))
Awatar użytkownika
animru

Post autor: animru »

lakshmi pisze:Ja mogę delikatnie podpowiedzieć, że wujek szanownego rudziaka, takoż rudo-biały Niyabainen (banalne imię) po domowemu ponoć nazywa się "Stodwa" ;-))
a to chłopaczkowi się trafili bardzo dowcipni służący <lol> <lol>

Myślałam, że Vlilirier to jest imię arcytrudne, ale przy Niyabainen (musiałam zrobić kopiuj-wklej <rotfl> ) to pikuś! <rotfl>
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Gratuluję :party:
Rudzielec przeboski <zakochana>
Awatar użytkownika
kizior
Hodowca

Post autor: kizior »

gratulacje <mrgreen>
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

Moje gratulacje <mrgreen> Będę cisnąć kciuki za sprawne dokocenie :ok:
Awatar użytkownika
Elwira

Post autor: Elwira »

Gratulację dokocenia :)!!! :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
lakshmi
Hodowca
Hodowla: Underleyhall*PL
Kontakt:

Post autor: lakshmi »

Rude jest tak dobre i tak z charakteru własnego ojca przypomina, że wstydu mi nie przyniesie (ostatni weekend spędził w towarzystwie ojca Y-kotków, leżąc z nim niemal dupka-w-dupkę na hotelowym łóżku), a łapoczyny i syki nauczył się ignorować (Ork-Dyrektor nie lubi podrostków, oj nie lubi).
Awatar użytkownika
animru

Post autor: animru »

muszę zwrócić honor mojemu pierworodnemu, gdyż jak się okazuje bez zająknięcia i większego trudu wypowiada imię kolorowego kotka <lol> jak to dobrze, że tak wcześnie zaczął wymawiać r <rotfl>

no ale debatowaliśmy dziś w drodze do przedszkola na temat prostszego imienia - nie będziemy dręczyć reszty rodziny :-D coś tam udało nam się ustalić, ale stateczną decyzję podejmiemy, jak już Lakshmi przybędzie (no właśnie, przybywaj już!) <mrgreen>

[mała niestety już sobie nie poradzi z Vlilirierem, ale obawiam się, że ona i tak na rudzielca będzie na początku wołać Bazyl. na wszystkie koty mówi Bazyl - Wasze też, gdy je widzi na zdjęciach z forum <lol> ]
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Hahahaha, super! Zazdroszczę tak pięknego Starucha. Już widzę jak sie będą obaj z Bazylem lansować przed aparatem. Trafiły Ci się prawdziwe Fotokoty! One to po prostu lubią! <lol>
Beatam

Post autor: Beatam »

<klaszcze> pięknie
Zablokowany