Bazyl i Teoś
- lakshmi
- Hodowca
- Hodowla: Underleyhall*PL
- Kontakt:
- animru
a to chłopaczkowi się trafili bardzo dowcipni służący <lol> <lol>lakshmi pisze:Ja mogę delikatnie podpowiedzieć, że wujek szanownego rudziaka, takoż rudo-biały Niyabainen (banalne imię) po domowemu ponoć nazywa się "Stodwa"
Myślałam, że Vlilirier to jest imię arcytrudne, ale przy Niyabainen (musiałam zrobić kopiuj-wklej <rotfl> ) to pikuś! <rotfl>
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- lakshmi
- Hodowca
- Hodowla: Underleyhall*PL
- Kontakt:
- animru
muszę zwrócić honor mojemu pierworodnemu, gdyż jak się okazuje bez zająknięcia i większego trudu wypowiada imię kolorowego kotka <lol> jak to dobrze, że tak wcześnie zaczął wymawiać r <rotfl>
no ale debatowaliśmy dziś w drodze do przedszkola na temat prostszego imienia - nie będziemy dręczyć reszty rodziny
coś tam udało nam się ustalić, ale stateczną decyzję podejmiemy, jak już Lakshmi przybędzie (no właśnie, przybywaj już!) <mrgreen>
[mała niestety już sobie nie poradzi z Vlilirierem, ale obawiam się, że ona i tak na rudzielca będzie na początku wołać Bazyl. na wszystkie koty mówi Bazyl - Wasze też, gdy je widzi na zdjęciach z forum <lol> ]
no ale debatowaliśmy dziś w drodze do przedszkola na temat prostszego imienia - nie będziemy dręczyć reszty rodziny
[mała niestety już sobie nie poradzi z Vlilirierem, ale obawiam się, że ona i tak na rudzielca będzie na początku wołać Bazyl. na wszystkie koty mówi Bazyl - Wasze też, gdy je widzi na zdjęciach z forum <lol> ]
- mimbla
- Kontakt: