Bazyl i Teoś
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- animru
chłopaki szaleją na całego <lol> trochę poprzestawiało im się jeśli idzie o to, kiedy noc, a kiedy dzień i w dzień pięknie śpią, a w nocy za to...
matko boska, szaleją tak, że spać nam nie dają
ciężkim doopkom trudno wyrobić zakręty podczas ganianek, robią wielkie łubudu z samej góry drapaka i mają całe dwa pakiety pazurów, którymi przebierają po podłodze <shock>
słowo daję, że nie wiem, co na to sąsiadka z dołu <rotfl> ale domyślam się, że zachwycona to ona nie jest <rotfl>
jedynym ratunkiem, żeby zapanować nad chłopakami, to dać im do misek mokre żarło. najedzą się wtedy i śpią, ale to przecież nie wychowawcze jest <diabeł>
staram się teraz trochę zmęczyć ich w dzień, co by spali w nocy, ale oni są niezmordowani <klaszcze> Bazyl przy Teosiu przeżywa od nowa kocięce lata <lol>

matko boska, szaleją tak, że spać nam nie dają
słowo daję, że nie wiem, co na to sąsiadka z dołu <rotfl> ale domyślam się, że zachwycona to ona nie jest <rotfl>
jedynym ratunkiem, żeby zapanować nad chłopakami, to dać im do misek mokre żarło. najedzą się wtedy i śpią, ale to przecież nie wychowawcze jest <diabeł>
staram się teraz trochę zmęczyć ich w dzień, co by spali w nocy, ale oni są niezmordowani <klaszcze> Bazyl przy Teosiu przeżywa od nowa kocięce lata <lol>

- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
ale masz pięknie w domu a Teodor to gigant jakiś po prostu...
u mnie z tupaniem jest to samo (i jeszcze takie jakby boksowanie łapkami po panelach przy starcie - no jak w kreskówkach normalnie) - mam jedynie to szczęście że pode mną mieszka tez kociara notabene zakochana w moim Gabrysiu (ma pięknego czarno białego dachowca z różowiutkim noskiem - chłopaki się lubią)
u mnie z tupaniem jest to samo (i jeszcze takie jakby boksowanie łapkami po panelach przy starcie - no jak w kreskówkach normalnie) - mam jedynie to szczęście że pode mną mieszka tez kociara notabene zakochana w moim Gabrysiu (ma pięknego czarno białego dachowca z różowiutkim noskiem - chłopaki się lubią)
- animru
oj, bardzo <rotfl>Małgorzata pisze:Oj, to wesoło tam musi być <lol>
raz próbowałam ich oddzielić, jeden w jednym pokoju, drugi miał resztę mieszkania do dyspozycji. i to był pierwszy i ostatni raz <diabeł> tak darli paszcze pod drzwiami
Teoś jest wielkolud straszny. I je jak smok. Mokrego to zje tyle, ile mu dam. Lakshmi nakazała, żeby mu dawać dwa razy dziennie po pół puszki, bo się roztyje, już ma brzuchol, że hej <lol>
Dla mnie to trudne, bo ja uwielbiam karmić koty - to mnie odstresowuje
- lakshmi
- Hodowca
- Hodowla: Underleyhall*PL
- Kontakt:
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt: