Bazyl i Teoś
- mimbla
- Kontakt:
- animru
słuchajcie dziewczyny i chłopaki <lol> wieści są takie, że Bazylek robi ściemę i straszy swoją pańcię - gdy jest w swoim smokingu udaje nieżywego, w ogóle nie ma ochoty wstawać, będę leżał, czasem łypnę okiem i mam w ogóle wszystko w tyłku. natomiast jak pańcia się zlituje i tylko zdejmie odzienie kotu - hulaj dusza, piekła nie ma, przed chwilą było polowanie na konika polnego, a takiego z 7 cm, który wpadł nam do mieszkania. no i w ogóle nie ten kot. jakby nic mu nie było <lol>
robię mu takie bezkubrakowe sesje - pilnuję wtedy, żeby nie wylizywał.
Zrobiłam Bazylkowi zdjęcia, na których widać tą ranę, umieszczam tutaj linki, co by nie wystraszyć wrażliwszych czytelników.
Jeśli ktoś nie czuje się na siłach, bardzo proszę nie klikać. Rana jest duża, więc to niezbyt ciekawy widok.
Takie coś od jednego głupiego zastrzyku z antybiotykiem...
zdjęcie 1
zdjecie2
(w misce jest woda, nie mleko, miska biała i jakoś tak wygląda :-> )
robię mu takie bezkubrakowe sesje - pilnuję wtedy, żeby nie wylizywał.
Zrobiłam Bazylkowi zdjęcia, na których widać tą ranę, umieszczam tutaj linki, co by nie wystraszyć wrażliwszych czytelników.
Jeśli ktoś nie czuje się na siłach, bardzo proszę nie klikać. Rana jest duża, więc to niezbyt ciekawy widok.
Takie coś od jednego głupiego zastrzyku z antybiotykiem...
zdjęcie 1
zdjecie2
(w misce jest woda, nie mleko, miska biała i jakoś tak wygląda :-> )
- Agnieszka7714
- animru
szycie 8 cm po łuku, na końcach tej rany szwy wewnętrzne. wygolone bardzo dużo, ale jeśli to miało pomóc wetowi w wycięciu wszystkiego co trzeba było to nie mam nic przeciw. sierść odrośnie.Sonia pisze:Biedny Bazylek, bardzo duże ma to miejsce wygolone. Trzymam kciuki, żeby mu się ładnie wszystko zagoiło i zarosło ładnym futerkiem
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
-
aaGaa
... i przebrnęłam przez 30 str czytając z <shock> oczami( bardzo ale to bardzo "lubieM" Twoje opisy zdjęciowe <mrgreen> )
... przede wszystkim gratuluję przecudnego szanownego Teodora
faktycznie pasuje do was jak nie wiem co 
...Bazyli nie wygłupiaj się proszę i wracaj szybciudko do zdrówka Trzymam kciuki by się ranka migiem zagoiła, futerko odrosło i abyś Ty i Twoja Pańcia wymazał z pamięci antybiotykowy incydent
( u nas po ostatnim też antybiotykowym zastrzyku na karku była bezfutrzana plamka, łapę nieraz kocika na drapaniu tego miejsca, ale nie widać tam żadnych niedobrych zmian :-) )
x2 
... przede wszystkim gratuluję przecudnego szanownego Teodora
...Bazyli nie wygłupiaj się proszę i wracaj szybciudko do zdrówka Trzymam kciuki by się ranka migiem zagoiła, futerko odrosło i abyś Ty i Twoja Pańcia wymazał z pamięci antybiotykowy incydent
( u nas po ostatnim też antybiotykowym zastrzyku na karku była bezfutrzana plamka, łapę nieraz kocika na drapaniu tego miejsca, ale nie widać tam żadnych niedobrych zmian :-) )
- Małgorzata