Lucek (Inero Anpami Line*PL) i Nori Agilis Cattus
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
-
mały królik
- Anka
- Agilisowy Rezydent
- animru
- Małgorzata
Hehe, Bono czasami rzuci się na komara, ale generalnie chyba uważa, że muchy są ciekawszą zdobyczą (więcej białka <lol>), więc również jesteśmy pokąsaniAnka pisze:sklep wojas.
Swoją drogą chyba bedę musiałą Luckowi jakąś karę dac. opuscił sie chłopina. Dzisiaj w nocy pożarła mnie chmara kmarów. A paniczyk zamias polowac na nie, to uprawiał styl grzbietowy u nasw lóżku
- gosiaczek8807
- Anka
- Agilisowy Rezydent
Lucuś nas po prostu rozpaskudził, bo w poprzednie lato sam obskakiwał wszystko, co latające, doatkowo pająki <mój bohater <serce> >
Kiedyś go zastałam ledwo żywego rano w umywalce. Przeraziłąm się, że chory, a on po prostu był zdechły po całonocnym polowaniu na cmy, bo pańcia się kąpała przy otwartym oknie :-)
A w tym roku owsze poluje na komary, ale nie wszystkie.
Ogólnie zauwazyłam, że Lucek podjada upolowane muchy, inne fruwajątka i pająki. Ale nie wszystkie. Są takie żyjątka, które zauwazy itd, ale obchodzi z daleka. Byc może ich zapach go ostrzega by nie jeśc. I tak sie dzieje w tym roku z komarami. Zauwazyłąm, że tych gryzących są jakby dwa rodzaje. Te zwyczajne i takie zupełnie malutkie. I tych mniejszych nie tyka wcale. Wręcz odgania łapą, jak się zbliżą, ale NIE poluje.
Kiedyś go zastałam ledwo żywego rano w umywalce. Przeraziłąm się, że chory, a on po prostu był zdechły po całonocnym polowaniu na cmy, bo pańcia się kąpała przy otwartym oknie :-)
A w tym roku owsze poluje na komary, ale nie wszystkie.
Ogólnie zauwazyłam, że Lucek podjada upolowane muchy, inne fruwajątka i pająki. Ale nie wszystkie. Są takie żyjątka, które zauwazy itd, ale obchodzi z daleka. Byc może ich zapach go ostrzega by nie jeśc. I tak sie dzieje w tym roku z komarami. Zauwazyłąm, że tych gryzących są jakby dwa rodzaje. Te zwyczajne i takie zupełnie malutkie. I tych mniejszych nie tyka wcale. Wręcz odgania łapą, jak się zbliżą, ale NIE poluje.