Holly & Bibi Nagada*PL i Lulu Agilis Cattus*PL

ODPOWIEDZ
mały królik

Post autor: mały królik »

Alicja pisze:A zostawiając otwartą szafę, na koniec wyciągniemy z niej oczywiście kota, który skorzystał z okazji i w meblu się schował <lol>
skąd ja to znam... <mrgreen>
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Renia pisze:Ale super <klaszcze> Zainspirowałaś mnie :kwiatek: od jutra grzebię w szafie
To był istny spontan: krzesło na stół, przed nim posłanko kociastych. Przez krzesło przewiesiłam największy szal (ten niebieski) i już miałam tło, wokół posłanka owinęłam apaszki...W całości istny sajgon w klimacie cygańskim, ale wykadrowałam i jakoś to wygląda :-) Do pozowania nie trzeba było moich modelek namawiać - przepychały się normalnie i rywalizowały o centralne miejsce <lol> One naprawdę to lubią, a jakie są zazdrosne o siebie. Jak strzelam fotki Holly, Bibi zazwyczaj wpycha się przed sam obiektyw, a gdy skupiam się na Bibi, Holly wychodzi obrażona z pokoju <lol> A odgłos migawki obudzi je z najgłębszego snu i lecą do mnie z podniesionymi kitami :-)
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

Bartolka pisze:
Renia pisze:Ale super <klaszcze> Zainspirowałaś mnie :kwiatek: od jutra grzebię w szafie
To był istny spontan: krzesło na stół, przed nim posłanko kociastych. Przez krzesło przewiesiłam największy szal (ten niebieski) i już miałam tło, wokół posłanka owinęłam apaszki...W całości istny sajgon w klimacie cygańskim, ale wykadrowałam i jakoś to wygląda :-) Do pozowania nie trzeba było moich modelek namawiać - przepychały się normalnie i rywalizowały o centralne miejsce <lol> One naprawdę to lubią, a jakie są zazdrosne o siebie. Jak strzelam fotki Holly, Bibi zazwyczaj wpycha się przed sam obiektyw, a gdy skupiam się na Bibi, Holly wychodzi obrażona z pokoju <lol> A odgłos migawki obudzi je z najgłębszego snu i lecą do mnie z podniesionymi kitami :-)
zazdroszczę takiej współpracy!!!!
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Ale piękne panny. Zdjęcia takie klimatyczne i bajkowe. Śliczności. A szafa, to fantastyczny schowek dla kociaka.
Awatar użytkownika
kizior
Hodowca

Post autor: kizior »

śliczne modelki :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

To nie są zwykłe modelki, to top modelki- śliczne.
anias

Post autor: anias »

manita pisze:To nie są zwykłe modelki, to top modelki- śliczne.
normalnie "tap madl" jak mówi klasyk.... <lol>
mały królik pisze:
Alicja pisze:A zostawiając otwartą szafę, na koniec wyciągniemy z niej oczywiście kota, który skorzystał z okazji i w meblu się schował <lol>
skąd ja to znam... <mrgreen>
i ja to znam... ostatnio 1,5 godz szukaliśmy kocicy w całym domu i na zewnątrz...mąż wyjeżdżał w nocy i wystraszyłam się że mogła mu się wymknąć na dwór ale po dłuuugim poszukiwaniu przypomniałam sobie że brał z szafy koszulę i już wiedziałam gdzie szukać... ale co sie strachu najadłam to moje.... :-/
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

Bartolka pisze:A odgłos migawki obudzi je z najgłębszego snu i lecą do mnie z podniesionymi kitami :-)
Bosko <mrgreen> u mnie wręcz przeciwnie <lol>
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Jak tam Wasze szperanie w apaszkach i innych fatałaszkach? :-) Ja uwielbiam takie szaleństwa, a ponieważ dodatków u mnie sporo to i pole do popisu mam niemałe. Holly i Bibi odstawiają koci taniec, kiedy zaczynam coś kombinować ze "scenografią" :-)
Przeczytałam, że koty lubią muzykę klasyczną (szczególnie harfę), więc w trakcie fotografowania włączam im w tle coś spokojnego (jeszcze trochę i szampana sobie zażądają). Zresztą ja wogóle bez muzyki żyć nie potrafię, więc mają panny koncerty codziennie i to z różnych gatunków. Wam do tego się przyznaję, bo normalnie biorą mnie za nienormalną <lol> Pewnie niejedna osoba z naszego forum spotyka się z różnymi reakcjami, gdy o swoich ukochanych kotkach opowiada.

A dziś jeszcze trochę z wczorajszej sesji...

Holinek
Obrazek

Obrazek

Bibulek
Obrazek

Siostrzyczki <serce> <serce>
Obrazek
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

O jaki fajny całusek sobie koteczki dały :kotek: :kotek: