na pryszcze jak dla mnie najlepsze kosmetyki z morza martwego z tej serii do codziennego użytku takie ciemne chropowate mydełko
Megi i Fibi :)
-
aaGaa
Teraz tylko kciuki trzymać by się paszczydełko szybko zagoiło bo pewnie nieźle ją to musi boleć i to nie tylko podczas jedzenia, nie myślałam że solcoseryl można stosować u zwierząt, mój brat pamiętam miał to na oparzenia 2go stopnia,zdziałał ten żel cuda...
na pryszcze jak dla mnie najlepsze kosmetyki z morza martwego z tej serii do codziennego użytku takie ciemne chropowate mydełko
- Agnieszka7714
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt:
- Renia
Korzystając z nalotu Gdańskiego muszę się pochwalić pierwszymi dobrymi zdjęciami moich perełek. Uprzedzam, że najlepsze zachowałam na konkursy, więc drżyjcie narody <diabeł>
Muszę się też wyżalić, że mam dwa sprzedajne potwory, które pokochały mimblę bez pamięci <serce>
Fibulka urządza jej nocne koncerty <lol>

Megusia odkryła potrzebę wystawiania pupeczki do klapsów <shock> i wcale się do tego nie przyznaje

A tu z kolei przykry dowód na to, że mimbla jest "
" . Napompowała kotu tył 

Muszę się też wyżalić, że mam dwa sprzedajne potwory, które pokochały mimblę bez pamięci <serce>
Fibulka urządza jej nocne koncerty <lol>

Megusia odkryła potrzebę wystawiania pupeczki do klapsów <shock> i wcale się do tego nie przyznaje

A tu z kolei przykry dowód na to, że mimbla jest "

- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt: