Niko
-
katana1978
hihi powiem ci że jak szukałam kociaka z hodowli to natrafiłam właśnie na tą hodowlę i zastanawiałam się nad tym kociakiem
, ale zrezygnowałam gdyż nie złapałam kontaktu z hodowcą - jakoś nie nadawaliśmy na tych samych falach 
Powiem ci że jest śliczny !! gratuluję ;)) chyba najładniejszy z tego całego miotu
) 
Powiem ci że jest śliczny !! gratuluję ;)) chyba najładniejszy z tego całego miotu
-
aaGaa
... dziękujemy jeszcze raz za tak miłe słowa , czasu brak teraz przed Świętami na wszystko...
...katana1978, wiesz... ja już tą Hodowlę a konkretniej Omarka oglądałam od jakiegoś września tylko nie mieliśmy fizycznej możliwości by kicio z nami zamieszkał, aż wreszcie nadszedł ten dzień
ucieszyłam się jak dziecko gdy usłyszałam, że mały na nas jeszcze czeka, ja natomiast kontakt z Hodowcą miałam super, ogrom informacji na temat kociaków w Hodowli, zdjęcia też były i tym samym zostaliśmy szczęśliwymi "rodzicami"Nikusia-Omarka 
...katana1978, wiesz... ja już tą Hodowlę a konkretniej Omarka oglądałam od jakiegoś września tylko nie mieliśmy fizycznej możliwości by kicio z nami zamieszkał, aż wreszcie nadszedł ten dzień
-
katana1978
- moonisia
- Kontakt:
-
aaGaa
... witamy po Świątecznej przerwie, ojj tłoczno i rodzinnie było...rodzinka zakochana po uszy w Nikusiu-nie mogli się nadziwić jaki to grzeczny Ogonek, dał się wygłaskać każdemu kto miał na to ochotę hehehe
...
[/URL][/img]
... łańcuch już mam, jeszcze tylko bombeczkę chciałbym gwizdnąć
[/URL]
...troszkę mało wyraźne ale piórka z kwiatka też Dużej gwizdnołem
[/URL]
...po Świętach trzeba odespać
[/URL]
... Pozdrawiamy
...
[/URL][/img] ... łańcuch już mam, jeszcze tylko bombeczkę chciałbym gwizdnąć
[/URL]...troszkę mało wyraźne ale piórka z kwiatka też Dużej gwizdnołem