Pixi
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt:
- Blanka
mam już prawie pół roku :)
Witam serdecznie. Moja Pixi 1 marca skończy pół roku. Waży obecnie 2,7 kg, więc chyba nie będzie dużą brysicą :-P Jest bardzo wesoła i miziasta. Nadal nie zaufała schodom, żyje sobie szczęśliwie na piętrze domu. Boi się ich i nie chce zejść nawet o jeden schodek w dół- wabiłam ją smakowitym kurczaczkiem ale się nie skusiła. Na szczęście piętro domu jest bardzo duże, więc ma się gdzie wybiegać, dlatego nie nalegam żeby schodziła na dół. Dziś relaksowałam się w wannie z maseczką na twarzy i nagle słyszę, że Pixi się rozpędza (a przy bieganiu dźwięk jest taki jakby biegło stado bawołów) i biegnie...chciała skoczyć na krawędź wanny jednak się nie wyrobiła i wylądowała w wodzie <rotfl> Oczywiście przeżyła szok i w związku w tym jestem cała podrapana
Wklejam kilka aktualnych fotek, są niestety kiepskiej jakości ponieważ mój aparat nie nadąża za kicią <mrgreen> barwa futerka na każdej fotce wyszła inna. Pozdrawiam

Wklejam kilka aktualnych fotek, są niestety kiepskiej jakości ponieważ mój aparat nie nadąża za kicią <mrgreen> barwa futerka na każdej fotce wyszła inna. Pozdrawiam

- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
- Gosiek
- Hodowca
- Hodowla: Five O'Clock*PL
- Kontakt: