Instrukcja wklejania zdjęć

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
bea

Post autor: bea »

hm zalogowalam sie na fotosiku i mam juz przeslane fotki na moj mail i co dalej? w jaki sposob tu je na forum wkleic? Dorszka a moze moglabym do Ciebie przeslac i wstawisz jako profesjonalistka :-? istnieje taka mozliwosc?? pozdrawiam
Awatar użytkownika
agnieszkaalex

Post autor: agnieszkaalex »

Na zdjęciu ,które znajduje się na fotosiku kliknij i otworzy się pełny rozmiar.Kliknij na wybrane zdjęcie prawą stroną myszki i otworzy się okienko.Na samym dole masz właściwości obrazka,kliknij lewą stroną myszki i w okienku wybierz adres.Skopiuj go .I na forum w postach masz ramkę -Img-kliknij lewą stroną myszki wklej adres i wyślij .Na pewno sobie poradzisz :-D
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

bea pisze:hm zalogowalam sie na fotosiku i mam juz przeslane fotki na moj mail i co dalej? w jaki sposob tu je na forum wkleic? Dorszka a moze moglabym do Ciebie przeslac i wstawisz jako profesjonalistka :-? istnieje taka mozliwosc?? pozdrawiam
Dopiero wróciłam, przepraszam - chyba już po kłopocie, ale w każdej chwili można zdjęcia wysłać do mnie mailem, i wkleję :)
Awatar użytkownika
bea

Post autor: bea »

Dorszka dziekuje z wyprzedzeniem .Wczoraj akurat moj syn spojrzal na monitor tak patrzy i nagle mowi : o jak nasz:) a to byl nasz <mrgreen>
Awatar użytkownika
nikaxx

Post autor: nikaxx »

ja mam takie głoopie pytanie i nie wiem za bardzo gdzie to wkleić więc wklejam tu jak coś to przepraszam i proszę mnie usunąć
Niektórzy z was mają takie fajne paseczki które liczą latka kota a ja zupełnie nie wiem jak to zrobić :( pomożecie ?
Awatar użytkownika
Renia

Post autor: Renia »

http://www.suwaczek.pl/

a później już krok po kroczku jak dyktuje strona i wygenerowany kod wstawiasz w stopce swojego profilu :)
Awatar użytkownika
nikaxx

Post autor: nikaxx »

dziękuję :)
miron7

Post autor: miron7 »

Od wielu już lat jestem fanem fotografii, a moimi ulubionymi modelami są zwierzęta, w szczególności psów i kotów. Chciałbym zapytać czy wśród Was są również amatorzy fotografii swoich pupili? Jaki serwis polecacie do publikacji swoich najlepszych fotografii, do tej pory swoje zdjęcia umieszczałem tylko na portalu fotkapupila. Które jeszcze możecie polecić?
Awatar użytkownika
pudelek

Post autor: pudelek »

Chcę dodać świeże zdjęcia mojego kacurro,ale mam problemy z wrzuceniem ich na Fotosika. Nie mam wyczerpanego limitu, ale wszystkie próby wysłania zdjęć kończą się komunikatem:błąd wyjścia/wejścia. Mam jeszcze konto tutaj http://photobucket.com/ ale tu też nie mogę wrzucić chyba z tego samego powodu,jakiegoś błędu.Czy ktoś z Was miał kiedykolwiek podobne problemy? Pomoże ktoś?
Awatar użytkownika
kociczka

Post autor: kociczka »

Ja polecam stronę www.imageshack.us . Bardzo łatwo wkleja się zdjęcia. Przy ładowaniu ustawia się wielkość, a potem jeszcze link z wielkością: miniaturka lub oryginał. Jeśli chcecie takie duże, polecam skopiować link z napisem "Kod Forum" - po prostu. Można władować dowolną liczbę zdjęć bez rejestracji. :-)
Zablokowany