Instrukcja wklejania zdjęć
- agnieszkaalex
Na zdjęciu ,które znajduje się na fotosiku kliknij i otworzy się pełny rozmiar.Kliknij na wybrane zdjęcie prawą stroną myszki i otworzy się okienko.Na samym dole masz właściwości obrazka,kliknij lewą stroną myszki i w okienku wybierz adres.Skopiuj go .I na forum w postach masz ramkę -Img-kliknij lewą stroną myszki wklej adres i wyślij .Na pewno sobie poradzisz
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Dopiero wróciłam, przepraszam - chyba już po kłopocie, ale w każdej chwili można zdjęcia wysłać do mnie mailem, i wklejębea pisze:hm zalogowalam sie na fotosiku i mam juz przeslane fotki na moj mail i co dalej? w jaki sposob tu je na forum wkleic? Dorszka a moze moglabym do Ciebie przeslac i wstawisz jako profesjonalistka istnieje taka mozliwosc?? pozdrawiam
- Renia
http://www.suwaczek.pl/
a później już krok po kroczku jak dyktuje strona i wygenerowany kod wstawiasz w stopce swojego profilu
a później już krok po kroczku jak dyktuje strona i wygenerowany kod wstawiasz w stopce swojego profilu
-
Od wielu już lat jestem fanem fotografii, a moimi ulubionymi modelami są zwierzęta, w szczególności psów i kotów. Chciałbym zapytać czy wśród Was są również amatorzy fotografii swoich pupili? Jaki serwis polecacie do publikacji swoich najlepszych fotografii, do tej pory swoje zdjęcia umieszczałem tylko na portalu fotkapupila. Które jeszcze możecie polecić?
- pudelek
Chcę dodać świeże zdjęcia mojego kacurro,ale mam problemy z wrzuceniem ich na Fotosika. Nie mam wyczerpanego limitu, ale wszystkie próby wysłania zdjęć kończą się komunikatem:błąd wyjścia/wejścia. Mam jeszcze konto tutaj http://photobucket.com/ ale tu też nie mogę wrzucić chyba z tego samego powodu,jakiegoś błędu.Czy ktoś z Was miał kiedykolwiek podobne problemy? Pomoże ktoś?
- kociczka
Ja polecam stronę www.imageshack.us . Bardzo łatwo wkleja się zdjęcia. Przy ładowaniu ustawia się wielkość, a potem jeszcze link z wielkością: miniaturka lub oryginał. Jeśli chcecie takie duże, polecam skopiować link z napisem "Kod Forum" - po prostu. Można władować dowolną liczbę zdjęć bez rejestracji. :-)