Korniszowo :)
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
-
- Hodowca
- Hodowla: Rizadora*PL
- Kontakt:
- Kaś
- Kontakt:
- yamaha
- Genius Loci
Ojejejejejej, ja bardzo spozniona, ale WITAM SERDECZNIE Twoje koty (bo inne potworki juz na forum przywitalam <lol> ).
Jak juz pisalam w watku Bonsai, lysolki i te inne chuderlaste kociaki uwazam za paskudne ! Slodkie, ale szkaradne <lol> (przepraszam za szczerosc, mam nadzieje ze sie nie obrazisz
)
Chyba jeszcze musze "podrosnac" <lol> zanim zrobi sie ze mnie prawdziwa kociara !
Wstawiaj duzo nowych fotek, to sie przyzwyczaje i przekonam do tych "brzydali" <mrgreen>
Jak juz pisalam w watku Bonsai, lysolki i te inne chuderlaste kociaki uwazam za paskudne ! Slodkie, ale szkaradne <lol> (przepraszam za szczerosc, mam nadzieje ze sie nie obrazisz

Chyba jeszcze musze "podrosnac" <lol> zanim zrobi sie ze mnie prawdziwa kociara !
Wstawiaj duzo nowych fotek, to sie przyzwyczaje i przekonam do tych "brzydali" <mrgreen>
- Kaś
- Kontakt:

Nie wszystkim się podobają takie uszaste, chude i długie kociaste, moja przyjaciółka kiedyś jak jej pokazałam kornisze w necie, bo swoich wtedy jeszcze nie miałam, nie chcąc mnie urazić, stwierdziła że ich uroda jest taka nieoczywista <lol> Eufemizm roku <lol>
One nie są łyse, mają najprzyjemniejsze z dotychczas przeze mnie mizianych kocich futer, przez to że to sam gęsty podszerstek, jest strasznie miękkie i miłe w dotyku :-)
No to kilka zdjęć :-)
Tak spały jak były duże upały:

Karmel na mojej córce <mrgreen>

Buźki

Próbują ogarnąć nową zabawkę

Chłopaki dostali ostatnio hamak na kaloryfer, żeby grzać w zimie dupki i jak widać nowy koci mebel bardzo im przypadł do gustu.

Potrzebny Wam więc jeszcze kornisz <diabeł> Mnie się marzy jeszcze kilka kotów, np. sfinks, orient, kolejny kornisz i mała liliowa brytyjka <gwiżdże>yohjia pisze:Mój TŻ uwielbia cornishe, a ja mu dwa grubasy do domu sprowadziłam <lol>
- Kaś
- Kontakt: