Kwinto i Lupo Agilis Cattus*PL
-
- Hodowca
- Hodowla: Kabrirus*PL
- Kontakt:
Re: Kwinto i Lupo Agilis Cattus*PL
Kwinto jak wyczesany <zakochana>
-
- Hodowca
- Hodowla: Forastero*PL
- Kontakt:
To samo pomyślałam- taki był malutki, a tu taki kawał kudłacza!maga pisze:Był taki maciupeńki, taka kudłatka ...taki delikatny ...a teraz toz to facet na całego.
Jest wspaniały
- yamaha
- Genius Loci
Dorszko.... ja wiem, ze Ty genu LH niczym ognia chetnie bys unikala.
Ale jak patrze na te Twoje "nieudane" (bo niby "za kudlate") maluszki, to okrutnie sie ciesze, ze Matka Natura robi Ci czasem psikusy w Agilisowie <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
Ale jak patrze na te Twoje "nieudane" (bo niby "za kudlate") maluszki, to okrutnie sie ciesze, ze Matka Natura robi Ci czasem psikusy w Agilisowie <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Ja nigdy tak o nich nie powiedziałam, wręcz przeciwnie, uważam, że są bardzo udane, dlatego chętnie do hodowli je wydaję, żeby tylko byli chętni. To BARDZO udane koty I niech dalej niosą swoją urodę w hodowlach LH, które jeszcze staranniej zadbają o ich futra, a u mnie niech się rodzą Negry, Gatty i Perełki, i wtedy wszyscy będą zadowoleniyamaha pisze:Dorszko.... ja wiem, ze Ty genu LH niczym ognia chetnie bys unikala.
Jeszcze może jakieś długowłose dzieci po Fado i Arabice się trafią, no i na pewno po Ori. Arabica już niedługo na emeryturę przejdzie, więc wkrótce już tylko na Ori będzie można liczyć
- yamaha
- Genius Loci
Dlatego napisalam "nieudane" w cudzyslowie, wiadomo ze to z (szczegolnie w moich ustach <mrgreen> ).
Arabica, Ori : <ok> <ok> <ok>
Juz Wy wiecie za co <zakochana> <roll>
Arabica, Ori : <ok> <ok> <ok>
Juz Wy wiecie za co <zakochana> <roll>
- kosanna
Zawsze byłam fanką Kwinto (jako jedyny miał trochę czerni na sobie, teraz takowych "poubieranych" w czekoladę i czerń jest już w Agillisowie trochę więcej <lol> ), ale jak go teraz zobaczyłam to normalnie mnie zatkało z wrażenia! Jest przepiękny! <serce>
- Hann
Ale przystojniaki <zakochana> No i to Kwintowe futro <strach> Robi wrażenie chłopak <mrgreen>
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt:
Kwinto <pokłon> cudo w kociej skórze