Kita i Gumiś
- Miss_Monroe
- Moderator
Re: Moja słodka Daisy (dla córci) Kitka -dla mnie ;)
Witam na forum :-) . Jaka to kruszynka była! Dbajcie bardzo o jej zdrowie, szkoda, że koteńka tak szybko opuściła mamę.
- Ekaterina
Witamy i My :-)
- sarunia28
Dziękujemy za powitanie. Tak była malenka i szkoda ze właściciele tak szybko odlanczaja maleństwa od matki. Tak naprawdę miałam wybrana inna kicie z prawdziwej niebieska taka o jakiej zawsze marzyłam, o tych kotkach dowiedziałam się przypadkiem a ze było to po drodze do tej drugiej hodowli jak ja zobaczyłam to się zakochałam. Była jeszcze jedna dziewczyna po nią i wiedziałam ze jeśli ja chce muszę zabrać od razu. Była taka kochana śliczna ze zapomniałam o wymarzonej niebieskiej kotce i dostałam ja. Jeśli chodzi o zdrowie była drobniutka ale u nas szybko doszła do ciałka mieliśmy problem z uszkami było jakieś zapalenie i trochę martwilam się o częste kupki ale teraz juz jest ok. No i teraz zmieniła trochę zachowanie z przytulasnej kruszynki zrobiła się dokazujaca diabilica. Wcześniej uwielbiała tulenie głaskanie spanie na kolanach teraz tylko z rana i przed nocnym spaniem przychodzi po mizianie.
Resztę czadu uwielbia być w centrum zainteresowania ale bez dotykowo
Resztę czadu uwielbia być w centrum zainteresowania ale bez dotykowo
- Jennefer
Jest cudowna i ma szczescie, ze do Was trafila. Tylko, ze jak juz wspomniala Miss_Monroe - szkoda, ze tak szybko zabrana od mamy. Mam nadzieje, ze doszczepiliscie ja po uplywie 12 tyg?
Zdajesz sobie sprawe, ze to nie byla prawdziwa hodowla tylko tzw "pseudohodowla"?
Zdajesz sobie sprawe, ze to nie byla prawdziwa hodowla tylko tzw "pseudohodowla"?
-
Śliczna niunia <zakochana> ,ale szkoda,ze tak szybko zabrana od mamy <hm>
- sarunia28
Tak poszliśmy do weta ibyla zaszczepiona i odrobaczona
tak zdaje sobie sprawę ze to pseudo hodowla tak jak napisałam wcześniej. Miałam upatrzoną kotkę z prawdziwej hodowli taka o której marzyłam od roku a w tej się zakochałam od 1 sekundy. I widzę minusy pseudo hodowli jeśli chodzi o wiek oddawanych kociąt no i wiadomo wątpliwości co z niej wyrośnie
Ale teraz myślę bardziej o tym zeby była u nas zdrowa i szczęśliwa. Staram się dbać o nią najlepiej jak umiem.
Pozdrawiam :-)
tak zdaje sobie sprawę ze to pseudo hodowla tak jak napisałam wcześniej. Miałam upatrzoną kotkę z prawdziwej hodowli taka o której marzyłam od roku a w tej się zakochałam od 1 sekundy. I widzę minusy pseudo hodowli jeśli chodzi o wiek oddawanych kociąt no i wiadomo wątpliwości co z niej wyrośnie
Ale teraz myślę bardziej o tym zeby była u nas zdrowa i szczęśliwa. Staram się dbać o nią najlepiej jak umiem.
Pozdrawiam :-)
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
I w taki sposób pseudohodowle mają "sens istnienia".
Jest popyt - jest podaż.
Witam na forum! Dużo zdrowia życzę koteczce.
Jest popyt - jest podaż.
- Kathi
Witajcie na forum
Śliczna koteczka, drobniutka ale widać że szczęśliwa !
Życzę wam z głębi serca aby dobrze się wam chowała i była zdrowiutka!
Dla koteczki
Śliczna koteczka, drobniutka ale widać że szczęśliwa !
Życzę wam z głębi serca aby dobrze się wam chowała i była zdrowiutka!
Dla koteczki
- Jennefer
Niestety to prawdaJulcik pisze:I w taki sposób pseudohodowle mają "sens istnienia".
Jest popyt - jest podaż.
No ale nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem - stalo sie. Zagladajcie tutaj na forum bo to prawdziwa skarbnica wiedzy i zawsze mozesz tu uzyskac pomoc i porade :-)
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Nareszcie oficjalnie witam koteczkę i jej Pańcię Miło wreszcie ją zobaczyć!
Mam nadzieję, że wątpliwości co do kupek zostały rozwiane i wszystko się unormowało.
W temacie pseudohodowli napisano tu wiele i jak to mówią - mądry Polak po szkodzie, już nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem.
Sarunia28, nie Ty pierwsza, nie ostatnia, również na tym forum. Drugi kotek na pewno będzie z zacnej i legalnej hodowli
Dbaj o swoje Maleństwo, niech rośnie zdrowo i ku Waszej uciesze <ok>
Mam nadzieję, że wątpliwości co do kupek zostały rozwiane i wszystko się unormowało.
W temacie pseudohodowli napisano tu wiele i jak to mówią - mądry Polak po szkodzie, już nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem.
Sarunia28, nie Ty pierwsza, nie ostatnia, również na tym forum. Drugi kotek na pewno będzie z zacnej i legalnej hodowli
Dbaj o swoje Maleństwo, niech rośnie zdrowo i ku Waszej uciesze <ok>