Harry :)
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Re: Harry :)
Ale słodziak <zakochana>
Zauważyłam, że dużo osób "zaczyna" swoją kocią przygodę od niebieskich brytyjczyków
Zauważyłam, że dużo osób "zaczyna" swoją kocią przygodę od niebieskich brytyjczyków
- BlueSpring
Bardzo dziekujemy za mile przywitanie
Komplementy przekaze, Potterowi <lol>
Ja zawsze bylam raczej "psiara" i w rodzinie wszyscy mieli psiaki. Jednak pare lat temu zobaczylam w TV kociaki rosyjskie, i juz wtedy niebieski chwycil mnie za serce. Pozniej wyjechalam z Polski, osiedlilam sie w UK i teraz temat kociaka powrocil. Moj luby dlugo byl na "nie", jednak niedawno odwiedzili nas znajomi, ktorzy posiadaja 5 miesiecznego brytka i jak zaczeli o nim opowiadac, pokazywac fotki cudaka to mojemu ukochanemu serce zmieklo i padlo magiczne pytanie - "a moze bysmy sobie tez takiego sprawili?". Zaczelismy zaglebiac sie w temat brytkow, przegladac fora, duuzo czytalismy i takim oto sposobem od paru dni serce nam sie raduje, kiedy ta mala kulka lata po domu
Komplementy przekaze, Potterowi <lol>
Ja zawsze bylam raczej "psiara" i w rodzinie wszyscy mieli psiaki. Jednak pare lat temu zobaczylam w TV kociaki rosyjskie, i juz wtedy niebieski chwycil mnie za serce. Pozniej wyjechalam z Polski, osiedlilam sie w UK i teraz temat kociaka powrocil. Moj luby dlugo byl na "nie", jednak niedawno odwiedzili nas znajomi, ktorzy posiadaja 5 miesiecznego brytka i jak zaczeli o nim opowiadac, pokazywac fotki cudaka to mojemu ukochanemu serce zmieklo i padlo magiczne pytanie - "a moze bysmy sobie tez takiego sprawili?". Zaczelismy zaglebiac sie w temat brytkow, przegladac fora, duuzo czytalismy i takim oto sposobem od paru dni serce nam sie raduje, kiedy ta mala kulka lata po domu
- Zosiak
Witam sie serdecznie i ja :-)
Harry jest przesliczny - takie malenstwo slodkie <zakochana>
Harry jest przesliczny - takie malenstwo slodkie <zakochana>
- Kathi
Witaj Harry <zakochana>
Taaaki maluszek z ciebie - okragluszek <serce>
Witaj Pancia <mrgreen>
Taaaki maluszek z ciebie - okragluszek <serce>
Witaj Pancia <mrgreen>
- BlueSpring
Jak milo mi to slyszec, ze jest okragluszek Jak go wzielismy do domu, to chudzinek byl, ale od paru dni wcina kurczaka i wydaje mi sie, ze przybral na wadze. Zrobil sie taki fajny, grubiutki. Razem z masa, wychodzi jego maly, szatanski charakterek <diabeł> Z dnia na dzien sie chlopak rozkreca. Na szczescie przesypia cale noce, budzi mnie tylko o 5 rano na smyranko, i idzie dalej spac. Dzisiaj swietna zabawa w nocy byly moje wlosy, a ze mam dosc dlugie, to sie chlopak wyplatac nie mogl. Oczywiscie zaraz go na ziemie sprowadzilam, bo jak tak dalej pojdzie, to bede lysa niebawem <lol>
I moja ulubiona jego mina na drapaku
I moja ulubiona jego mina na drapaku
- Kathi
Slodziutki Harry <serce>
Takiego maluszka to mozna cale dnie i noce tulic
Charakterek ma taki <diabeł> ? Toz to chlopak to i musi cos nabroic i sie powyglupiac <mrgreen>
Takiego maluszka to mozna cale dnie i noce tulic
Charakterek ma taki <diabeł> ? Toz to chlopak to i musi cos nabroic i sie powyglupiac <mrgreen>
- Aleex
- Kontakt:
Witaj Maluszku
Piękny jest Wasz Harry, prawdziwy z niego słodziak.
Pozdrawiamy, Aga i Hugo :-)
Piękny jest Wasz Harry, prawdziwy z niego słodziak.
Pozdrawiamy, Aga i Hugo :-)
- EsteraR
- Hodowca
- Hodowla: EstiBri*PL
- Kontakt:
Witajcie na forum :-)
Mam takie może głupie pytanie <oops> ale mam wrażenie, że Harry ma zielone oczka? Czy to rosyjski niebieski?? Czy tylko te oczka na zdjęciach tak wychodzą? tylko proszę mnie nie bić <oops>
Mam takie może głupie pytanie <oops> ale mam wrażenie, że Harry ma zielone oczka? Czy to rosyjski niebieski?? Czy tylko te oczka na zdjęciach tak wychodzą? tylko proszę mnie nie bić <oops>
- BlueSpring
EsteraR bedziemy bic <diabeł> A tak na powaznie - owszem, ma zielonkawe a w rodowodzie British shorthair zdjecia dosc mocno przeklamuja, nie jest to taki intensywny zielony. Powiedzialabym, ze szaro-zielony, albo blado- zielony. Jeszcze tydzien temu kolor bylo bardziej intensywny, natomiast dzisiaj po dokladnych "ogledzinach" widze przeblyski zlotawe. Mysle, ze mu sie to wybarwi, w koncu ma dopiero 10 tygodni, a moze sie myle?
Aleex rowniez witamy i przesylamy glaski dla Huga, a Ciebie serdecznie pozdrawiamy
Kathi ojj taak, zdecydowanie chlopieca natura <diabeł> Broi, ale jest karny, wiec wyrazne "nie" ochladza jego entuzjazm do gryzienia np firanek. Mimo, ze ma taki diabelski charakterek, to i tak jestem zapatrzona jak w obrazek, naprawde nie sadzilam, ze az tak zaskarbi moje serducho <zakochana>
Aleex rowniez witamy i przesylamy glaski dla Huga, a Ciebie serdecznie pozdrawiamy
Kathi ojj taak, zdecydowanie chlopieca natura <diabeł> Broi, ale jest karny, wiec wyrazne "nie" ochladza jego entuzjazm do gryzienia np firanek. Mimo, ze ma taki diabelski charakterek, to i tak jestem zapatrzona jak w obrazek, naprawde nie sadzilam, ze az tak zaskarbi moje serducho <zakochana>
- jasminka
- Agilisowy Rezydent
Witaj i mnie bardziej na rusałkę wygląda :-) ale może to złudzenie skoro jest rodowód