OBELIX * PASJA
- yamaha
- Genius Loci
Re: OBELIX * PASJA
Witajcie teraz juz "oficjalnie" na forum <tańczy>
Obélix jest cudny, i to nie tylko z imienia <lol> <zakochana>
Obélix jest cudny, i to nie tylko z imienia <lol> <zakochana>
- asiek
- Agilisowy Rezydent
Witamy Was i ślicznego kiciusia. 
- Zosiak
Witam serdecznie Was wszystkich!
Pierwsze zdjecie Obelixa lezacego na schodkach jest obledne!!! <lol>
Trzymam kciuki za wyniki badan kocurka - oby wszystkie wyszly dobrze <ok> <ok> <ok>
Pierwsze zdjecie Obelixa lezacego na schodkach jest obledne!!! <lol>
Trzymam kciuki za wyniki badan kocurka - oby wszystkie wyszly dobrze <ok> <ok> <ok>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Fajne chlopaki
Kciuki za zdrówko kotusia <ok>
Kciuki za zdrówko kotusia <ok>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
I ja Was witam
Kotuś słodki
Kciukasy za zdrowie <ok>
Kciukasy za zdrowie <ok>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Mam przeczucie, że z kocurkiem nic złego się nie dzieje, ale Twój lęk doskonale rozumiem. Trzymam kciuki za potwierdzenie, że mam rację <ok> <ok> <ok> A Ciebie i Twoją rodzinkę już lubię :-)
-
zapcia2
Widac, że chlopaki swietnie sie maja! Best Friends 
Wg mnie super sprawa, ze synus ma zwierzatko..goraco wierze, ze takie dzieci jakos lepiej sie chowaja
Ja tez jestem na forum swiezakiem..zatem witam goraco
Wg mnie super sprawa, ze synus ma zwierzatko..goraco wierze, ze takie dzieci jakos lepiej sie chowaja
Ja tez jestem na forum swiezakiem..zatem witam goraco
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Witam serdecznie we własnym wątku Obelixa :-)
Trzymam nadal kciuki za zdrówko kotusia <ok> <ok> <ok>
Trzymam nadal kciuki za zdrówko kotusia <ok> <ok> <ok>
- Truskawka
- Agilisowy Rezydent
O 10:00 mam zadzwonić do weterynarza po wyniki. Nie chciałam jechać z nim od razu, bo wczoraj bardzo się już trząsł przy usg. Jest raczej spokojnym kotkiem, ale przy pobieraniu krwi dostał takiej werwy i walczył, że trzymaliśmy go we troje. Pani weterynarz udało się wkłuć za pierwszym razem. Weterynarz musi mieć taki spryt, podobnie jak pielęgniarka. Wiem coś o tym, ponieważ ja jestem człowiekiem bez żył <mrgreen> . Kiedy byłam w szpitalu jako 13 latka, pielęgniarki zostawiały mi w ręce wiszącą strzykawkę z naciągniętym tłoczkiem i biegły po bardziej doświadczone koleżanki. Chciałam zostać kriwodawcą, wyniki były dobre, ale kobieta jak zobaczyła moje ręce powiedziała, że owszem wkłują mi się i pobiorą, ale jakby coś poszło nie tak, to nie wkłują się do drugiej, żeby mnie ewentualnie ratować.
Obelix przed opuszczeniem hodowli miał podany Zylexis, pozostałe 2 dawki dostał juz u nas, żeby się wzmocnił przy zmianie domku. Miał małą infekcję oczek, ale podaję mu codziennie Enisyl-F. Dostaje też Immuno-vet (bardzo fajne kapsułki z odkręcanym czubkiem - łatwo je podać). Mamy zabezpieczony balkon, więc jak tylko ma ochotę i wiem, że jest ładna pogoda, siedzi sobie tam i ogląda świat.
W domu nastrój nerwowy - ja się martwię, moja mama płacze, a babcia (przepraszam, że wkraczam tu z wątkiem religijnym) odmawia różaniec.
Obelix przed opuszczeniem hodowli miał podany Zylexis, pozostałe 2 dawki dostał juz u nas, żeby się wzmocnił przy zmianie domku. Miał małą infekcję oczek, ale podaję mu codziennie Enisyl-F. Dostaje też Immuno-vet (bardzo fajne kapsułki z odkręcanym czubkiem - łatwo je podać). Mamy zabezpieczony balkon, więc jak tylko ma ochotę i wiem, że jest ładna pogoda, siedzi sobie tam i ogląda świat.
W domu nastrój nerwowy - ja się martwię, moja mama płacze, a babcia (przepraszam, że wkraczam tu z wątkiem religijnym) odmawia różaniec.
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Trzymam mocno kciuki za Obelusia.
<ok>