Kitka, Teddy, Muff, Coco

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Hann

Re: Kitka, Teddy, Muff, Coco

Post autor: Hann »

:haha:

Muff kremowy, powściągliwy, nieufny, sceptyczny, refleksyjny, nieco anielski, trochę przegięty genderowo (jakbym czytała opis mojego Leośka <mrgreen> ) i ludyczny Coco doprowadzili mnie do łez <rotfl>

Witaj na forum!

Będzie ciekawie <mrgreen>

No i aż 4 brytki! Łał! 4:3 dla Ciebie <lol> I remisu nie będzie, bo moje koty i ich schizofreniczność i solipsystyczność z obciachowo dominującym Luckiem zupełnie mi wystarczą <lol>
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kasik »

Haniu :haha: :haha: :haha:

Ja też witam całą bandę, zapowiada się ciekawy wątek <mrgreen>
Awatar użytkownika
beev

Post autor: beev »

Witajcie :kwiatek: spora gromadka pięknych kotów <serce> <serce> <serce> <serce>
maj-a28
Hodowca
Hodowla: Z Zielonego Gaju*PL
Kontakt:

Post autor: maj-a28 »

Witajcie Gromado :kwiatek:
Awatar użytkownika
PyzowePany
Agilisowy Rezydent

Post autor: PyzowePany »

Witam i ja gorąco wesołą ekipę <mrgreen> <mrgreen> :kwiatek: :kwiatek:
Wspaniałe masz koty :) :) :)

Beciu, nie zaglądaj tutaj, bo jeszcze się przekonasz, że 4 brytki są lepsze od 3 i juz się nie wywiniesz od jakiegoś rudaska... <lol> <lol>
Awatar użytkownika
alakin

Post autor: alakin »

Witamy :-)
Opis kociastych tak wymowny aż śmię twierdzić ze maczał w tym rece jakis psycholog <lol>

Opowiedz nam cos wiecej o sobie , jak to sie stało ze tyle futerek masz pod dachem ?
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

PyzowePany pisze:Beciu, nie zaglądaj tutaj, bo jeszcze się przekonasz, że 4 brytki są lepsze od 3 i juz się nie wywiniesz od jakiegoś rudaska... <lol> <lol>
Ula, jakbyś czytała w moich myślach <lol> Ale spokojnie, o ile mnie nie trafi grom, jak wtedy gdy spojrzałam na Lulu z Mruczyska, to czwarty kot mi nie grozi <mrgreen>
KiMMiK

Post autor: KiMMiK »

alakin
Życie jest nieprzewidywalne i niespodziewanie pojawiła się obok mnie kotka brytyjska - znaczy Kitka. Nic nie zapowiadało dramatu. Jak chyba jednak wszyscy tutaj wiedzą dobrze, atak brytozy przychodzi nagle. Kitka miała problemy osobowościowe, ponieważ najprawdopodobniej pochodzi z miotu wsobnego. W ogóle jest trochę niedorobiona, słabo skacze i jest zasadniczo nieprzewidywalna. Jej schizy się jednak pogłębiały i doszliśmy do wniosku, że rozwiązaniem będzie dokocenie. Dla mnie był to jedynie pretekst, bo już byłem zarażony brytozą. I tak w stosunkowo krótkim czasie się pojawił Teddy, Muffin i Coco. I wtedy dopiero zaczęła się niezła jazda... <shock>
Awatar użytkownika
alakin

Post autor: alakin »

Dzięki za wyjaśnienie <mrgreen>
No tak atak Brytyjczyków spada na nas nieubłaganie ...1,2,3,4 przecież tyle jest kolorków <zakochana>
Czy to już koniec Twojej brytozy ? Czy może dopiero początek ?
KiMMiK

Post autor: KiMMiK »

Kolorków do wyboru jest oczywiście więcej. O białym na przykład też marzyłem, ale wybór padł na czekoladę. Posiadanie czterech to już jest szaleństwo, więc na pewno nie będzie kolejnego.
Zablokowany