Brysia

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Re: Bysia

Post autor: Kasik »

Witajcie, bardzo się ciesze, ze śliczna Brysia będzie miała swój wątek <zakochana> :kotek:
Drapaczysko z pewnoscia się spodoba :brzydal:
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Witam serdecznie śliczną księżniczkę <zakochana>
Awatar użytkownika
beev

Post autor: beev »

Witajcie :) śliczna Brysia <serce>
Czekamy na relacje drapakowa
Awatar użytkownika
gosica72

Post autor: gosica72 »

Bardzo, bardzo wszystkim dziękujemy za tak ciepłe przyjęcie <pokłon>

Drapak gotowy, mieszkanie posprzątane. Czekamy aż Brysia wyjdzie spod fotela i sama oceni nowy nabytek. Zapewne potrwa to do wieczora, ale czekamy spokojnie. Brysia nienawidzi odkurzacza a tu jeszcze doszło wiercenie <shock> Siedzi w dziurze a my cierpliwie czekamy.
Obrazek

Drapak prezentuje się imponująco. Doskonale wkomponował się w mieszkanie i wcale nie zajmuje tak dużo miejsca jak by się wydawało. O to nam właśnie chodziło! Mamy małe mieszkanie i chcieliśmy drapak, który pozwoliłby koteczce pójść w górę a który nie zajmowałby dużo miejsca na podłodze.
Jeszcze raz dziękujemy za rady w wątku drapakowym!
Awatar użytkownika
ozon
Agilisowy Rezydent

Post autor: ozon »

Ale fajna miejscóweczka. Jak odsuniecie firankę, to i przez okno będzie mogła kicia na świat z wysoka spoglądać :-)

Brysiu, nie bój się, wychodź! Nowe ciocie forumowe czekają na Twoje zdjęcia na drapaku :kotek:
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kasik »

Super wygląda <ok>
Tez czekam na fotki z bocianiego gniazda <mrgreen>
Awatar użytkownika
PyzowePany
Agilisowy Rezydent

Post autor: PyzowePany »

Ekstra wypasiony drapak i przepiękna koteczka, fajnie, że jesteście :kwiatek: :kwiatek: :kotek:
Awatar użytkownika
Monic

Post autor: Monic »

Super drapak naprawdę, skąd go macie? Faktycznie samemu ciężko go złożyć ;-) Mój niezgrabny kot nie wskoczylby z najniższej półki na następną <lol> Brysia śliczna, słodka ma tą brodke :-)
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

Witamyy na forum. Koteńka jest cudowna i prześliczna. <serce> <serce> <serce>
Drapak naprawdę imponujący.
Awatar użytkownika
gosica72

Post autor: gosica72 »

Dzięki, jesteście wszyscy przemili <oops> Jestem tu nowa a czuję się jakbym tu była już o wielu lat! Dziękuję!

A co do drapaka, to został kupiony w Zooplusie. To Natural Paradise XXL:
http://www.zooplus.pl/shop/koty/drapaki ... ise/409066

Podczytywałam Was od dawna, ale właśnie dzięki temu drapakowi zarejestrowałam się na tym forum. Drapak wypatrzyła jedna z Was - atomeria - i umieściła zdjęcia w dziale drapakowym. Szukałam porządnego drapaka (pierwszy, kupiony na allegro jest jaki jest, szkoda to komentować), przeglądałam Wasze forum i tak to się zaczęło.
Zastanawiałam się oczywiście nad cudnym Rufim... ale ten z Zooplusa wygrał po prostu ceną. Sufitowy od Rufiego był ponad dwa razy droższy :( Wiem, za jakość się płaci... no nic, jest ten i tez jest piękny a co najważniejsze stabilny i wygodny dla koty.

Kota wyszła, obwąchała drapak i początkowo go ignorowała. Przed chwilą trochę podrapała i próbowała wdrapać się na wyższą półkę. Niestety odpadła <strach> i uciekła. Może dlatego, że wczoraj obcięłam jej pazurki?
Mam nadzieje, że jeszcze spróbuje. Ona jest zwinnym i lekkim kotkiem, nigdy nie miała problemów z wdrapywaniem się gdziekolwiek. Może to faktycznie te pazurki?
Zdjęcia będą jak tylko młoda zasiądzie na tronie. Kurcze, no mam nadzieję, że drapak jej się spodoba...
Zablokowany