Fiorella EstiBri*PL
- yamaha
- Genius Loci
Re: Proszę o opinię o hodowli.
Najwiekszym i najwazniejszym obowiazkiem, zwlaszcza przy zakupie kota BRYTYJSKIEGO, ale inne rasy tez, jest zalozenie mu watku na tutejszym forum i pokazywanie go (=kota) nam bardzo regularnie.
W reszcie drobiazgow (czyli szczepienia, zywienie, wybor drapaka, zabawki itp.) Ci pomozemy <mrgreen>
Lenka, nie ma mnie tu, no naprawde
W reszcie drobiazgow (czyli szczepienia, zywienie, wybor drapaka, zabawki itp.) Ci pomozemy <mrgreen>
Lenka, nie ma mnie tu, no naprawde
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Przyjdzie Ci trochę poczekać na swoje wymarzone futerko, ale na pocieszenie powiem, że nie ma tak źle u Ciebie z tym czekaniem, bo niekwestionowanym rekordzistą w oczekiwaniu na kota jest Mago, która czekała chyba ze 3 lata, aż się urodzi jej wymarzony kremowy kociak <mrgreen>
A Ty masz jakiś sprecyzowany, konkretny kolor, czy wybierzesz z tych kolorków co się akurat urodzą?
A Ty masz jakiś sprecyzowany, konkretny kolor, czy wybierzesz z tych kolorków co się akurat urodzą?
- yamaha
- Genius Loci
To juz nareszcie wiem czemu nigdy nie ma zdjec Gato na forum !Sonia pisze: niekwestionowanym rekordzistą w oczekiwaniu na kota jest Mago, która czekała chyba ze 3 lata, aż się urodzi jej wymarzony kremowy kociak <mrgreen>
Mago PROPORCJONALNIE do swojego oczekiwania kaze nam czekac na fotki <roll> !
-
Myslalam, ze chce rudego kocurka, ale teraz to juz chce kazdego. Tak naprawde to obawiam sie, ze bede miala duzy problem z wyborem, bo one wszystkie sa cudne. Zalezy mi przede wszystkim na charakterze kota. Ma byc duzy i puchaty, taki mis - to tyle z cech fizycznych, chociaz powiem, ze niebieskie oczy Napoleona mnie hipnotyzuja
Kilka miesiecy szukalam odpowiedniej rasy, zawsze mi sie wydawalo, ze to bedzie kot syberyjski, ale im wiecej czytalam o kociach charakterach tym bardziej ta wizja sie odsuwala. Przez dlugi czas brytyjczyk kojarzyl mi sie tylko z odcieniem niebieskim, no i kiedy zobaczylam cuda w EstiBri - szok. Jakiez one maja piekne odcienie. I jakie pyszczki sliczne, taki leniwy spokoj od nich bije
Ps. dziekuje wam, ze nie musze sie tlumaczyc, czemu chce kota rasowego
Kilka miesiecy szukalam odpowiedniej rasy, zawsze mi sie wydawalo, ze to bedzie kot syberyjski, ale im wiecej czytalam o kociach charakterach tym bardziej ta wizja sie odsuwala. Przez dlugi czas brytyjczyk kojarzyl mi sie tylko z odcieniem niebieskim, no i kiedy zobaczylam cuda w EstiBri - szok. Jakiez one maja piekne odcienie. I jakie pyszczki sliczne, taki leniwy spokoj od nich bije
-
urwalo mi teraz watek zgubilam generalnie powiedziec chcialam, ze fajnie, ze nikt mnie do adopcji dachowca nie przekonuje, bo tyle jest biednych niechcianych kotkow - a kilka osob tak mi ostatnio powiedzialo i dowiedzialam sie zem snobkaturmalinka pisze:
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Nie Ty jedna, mamy tu nawet specjalny wątek na ten tematturmalinka pisze:urwalo mi teraz watek zgubilam generalnie powiedziec chcialam, ze fajnie, ze nikt mnie do adopcji dachowca nie przekonuje, bo tyle jest biednych niechcianych kotkow - a kilka osob tak mi ostatnio powiedzialo i dowiedzialam sie zem snobkaturmalinka pisze:
-
Daj linke, chetnie poczytam jak sie odgryzc, bo narazie to mi sie przykro zrobilo. Chcialam sie pochwalic, ze marzenie mi sie spelnia, pelna entuzjazmu, a mnie zgaszonoMoniQ pisze: Nie Ty jedna, mamy tu nawet specjalny wątek na ten temat
Takze teraz dziele sie moja radoscia i zafiksowaniem na punkcie kota z wami i moja siostra, ktora moja milosc rozumie BTW Boski Napoleon urodzil sie dokladnie w 25 urodziny mojej sis
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Posty przeniosę do wątku o wszystkim, albo założę już Pani prywatny w "Pokaż nam swojego kota" - bardzo proszę pobuszować po forum, i nie rozciągać tematów nie związanych z danym wątkiem, czyli stop <offtopic>
Poza tym oczywiście witam, a wątek uporządkuję wieczorem, MOI FORUMOWICZE <diabeł>
Poza tym oczywiście witam, a wątek uporządkuję wieczorem, MOI FORUMOWICZE <diabeł>
-
To ja bardzo poprosze, bo jeszcze sie gubie. Szukalam watku zeby sie przywitac, ale blond czupryna zobowiazuje i takiego o wszystkim znalezc nie moge
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Nie ma problemu, u nas każdy wita się właśnie w swoim, skoro już Pani przeczytała mój post, zaraz to zrobię, zanim wybiegnę z domu