Fado - Fermin Liadan*Pl
- joakar
Re: W oczekiwaniu na Filipa
Ja widziałam, piękne maluszki. <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Neta
Trochę tego oczekiwania przed Tobą.... ale to bardzo fajny czas <ok>
A przy kompletowania wyprawki na pewno Cię poniesie, nie miej złudzeń <mrgreen> My wszystkie zakręcone kociomaniaczki doskonale to znamy <lol>
A przy kompletowania wyprawki na pewno Cię poniesie, nie miej złudzeń <mrgreen> My wszystkie zakręcone kociomaniaczki doskonale to znamy <lol>
- Ballofhappiness
Przepadłam. Pisałam kilka dni temu, że poczekamy z zakupami chociaż do sierpnia...
Dzisiaj kupiliśmy miseczki, zabawki i obróżkę.
Kot nie będzie wychodzący ale czerwona obróżka na jakieś święta czy coś to prawie jak muszka albo krawat. <rotfl> Oczywiście jeśli elegant nie będzie sobie życzył to nie.
Ale co najważniejsze...wracam do domu, uruchamiam komputer a tam wiadomość żeby umówić się na pierwsze oglądanie Maluszka. <serce> <serce> <serce>
Dzisiaj kupiliśmy miseczki, zabawki i obróżkę.
Kot nie będzie wychodzący ale czerwona obróżka na jakieś święta czy coś to prawie jak muszka albo krawat. <rotfl> Oczywiście jeśli elegant nie będzie sobie życzył to nie.
Ale co najważniejsze...wracam do domu, uruchamiam komputer a tam wiadomość żeby umówić się na pierwsze oglądanie Maluszka. <serce> <serce> <serce>
- dagusia
Witamy kolejną kociazakreconą rodzinkę
Ja tylko powiem, że ty to lepiej już weź się do roboty. Jak zaczniesz zamawiac drapak- co wale nie jest taką prostą czynnością to z 10 razy zmienisz zdanie, czy to oby na pewno ten?, a może jednak ten pierwszy był lepszy? Jeszcze czasu CI braknie <rotfl>
Dawaj nam tu zdjecia takiego kochanego maluszka
Ja tylko powiem, że ty to lepiej już weź się do roboty. Jak zaczniesz zamawiac drapak- co wale nie jest taką prostą czynnością to z 10 razy zmienisz zdanie, czy to oby na pewno ten?, a może jednak ten pierwszy był lepszy? Jeszcze czasu CI braknie <rotfl>
Dawaj nam tu zdjecia takiego kochanego maluszka
- sandra
- Agilisowy Rezydent
O tak, ja tez chętnie zobaczę zdjecie imiennika mojego kotka
Pamietam jak sama kompletowalam wyprawkę, dwa miesiące przed przybyciem Filipka do naszego domu <mrgreen>
Pamietam jak sama kompletowalam wyprawkę, dwa miesiące przed przybyciem Filipka do naszego domu <mrgreen>
- Ballofhappiness
Jak tylko pojadę na pierwszą wizytę to obiecuję, że zasypię Was zdjęciami.
Chciałabym aby to był Filip - to piękne imię <diabeł> ale zobaczymy co nam los przyniesie.
Nie wiem kompletnie jak się zachować na takiej pierwszej wizycie. Pomóżcie
Chciałabym aby to był Filip - to piękne imię <diabeł> ale zobaczymy co nam los przyniesie.
Nie wiem kompletnie jak się zachować na takiej pierwszej wizycie. Pomóżcie
-
aurora80
Święta racja, Dagusia dobrze prawi! Ja chyba z 1,5 miesiąca drapak zamawiałam <mrgreen> a namailowałam się w tym czasie chyba za całe moje życie <rotfl> A i tak jestem zdania, że trzeba było pewne rzeczy bardziej uważnie przeanalizować <mrgreen> Bierz się do roboty!!! Trening się przyda, bo służba musi być już zahartowana jak się Pan i Władca na nowych włościach pojawi - z mojego doświadczenia powiem jeszcze, ze należałoby się uprzednio dobrze wyspać, bo kociątko może na początku w nocy dawać do wiwatu nie gorzej niż nie jeden ludzki maluch.dagusia pisze:Ja tylko powiem, że ty to lepiej już weź się do roboty. Jak zaczniesz zamawiac drapak- co wale nie jest taką prostą czynnością to z 10 razy zmienisz zdanie, czy to oby na pewno ten?, a może jednak ten pierwszy był lepszy? Jeszcze czasu CI braknie <rotfl>
- dagusia
Tak, tak! Tak jak aurora mówi- wyśpij się porządnie <mrgreen>
- Ballofhappiness
Jak tu się wyspać jak o 5 rano zbudził mnie narzeczony- Tomek, szukając obiadu do pracy.
I takie będzie moje życie- jeden o 5 rano będzie miauczał jaki jest nieszczęśliwy z powodu pustego żołądka,
a drugi będzie chciał żeby mu obiad do pracy spakować. <pokłon>
6 sierpnia mam jechać do mojego dzidziusia kudłatego. <diabeł> tak blisko, a tak daleko
I takie będzie moje życie- jeden o 5 rano będzie miauczał jaki jest nieszczęśliwy z powodu pustego żołądka,
a drugi będzie chciał żeby mu obiad do pracy spakować. <pokłon>
6 sierpnia mam jechać do mojego dzidziusia kudłatego. <diabeł> tak blisko, a tak daleko
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Haha moj kot tez Filip, a maz Tomek <lol>
Niedługo okaże sie, ze sam bedzie sobie musiał radzić z obiadem, jesli np akurat kiciuś bedzie spał przy Tobie... Przecież chyba nie obudzisz kotka niepotrzebnym wychodzeniem z łóżka <lol>
Niedługo okaże sie, ze sam bedzie sobie musiał radzić z obiadem, jesli np akurat kiciuś bedzie spał przy Tobie... Przecież chyba nie obudzisz kotka niepotrzebnym wychodzeniem z łóżka <lol>