Byle się tylko awaria w nocy nie powtarzała...
Fionka
-
Diazo
Re: Jeszcze nie wiem jak będę mieć na imię
To prawda, a psinki też mają małe, tak że w domu regularne domowe przedszkole 
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Witajcie na forum
Koteczka słodziutka, mi zarówno Cleo jak i Milka bardzo się podoba <mrgreen> ale , że ja lubię jak imię można na wiele sposobów zdrabniać i kombinować to wybrałabym Milcię <mrgreen>
U mnie pierwszej nocy tez Liluszka nie trafiła do swego przybytku, zrobila siusiu zaraz obok na dywaniku, ale to było pierwszy i ostatni raz, potem już ładnie trafiała. Miejmy nadzieję, że i u Was będzie to jednorazowy "wypadek" <ok>
No a w ogóle, to tutaj trzeba duuuużoooooo zdjęć koteczka wstawiać, także ten....... <mrgreen>
U mnie pierwszej nocy tez Liluszka nie trafiła do swego przybytku, zrobila siusiu zaraz obok na dywaniku, ale to było pierwszy i ostatni raz, potem już ładnie trafiała. Miejmy nadzieję, że i u Was będzie to jednorazowy "wypadek" <ok>
No a w ogóle, to tutaj trzeba duuuużoooooo zdjęć koteczka wstawiać, także ten....... <mrgreen>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Witajcie
Śliczna koteczka <zakochana>
Czym karmicie kotkę i czy jest to ta sama karma, co w hodowli? Pamiętajcie, że przez pierwsze tygodnie nie wprowadzacie zmian w żywieniu i nie dogadzacie różnymi puszeczkami bo to skutkuje rozstrojem brzuszka i często kupą poza kuwetą. . Jakiej konsystencji była kupa, którą zrobiła?
To samo tyczy się żwirku, na początek najlepiej użyć tego, co w hodowli , im mniej rewolucji związanych z przeprowadzką do nowego domku, tym lepiej
Trzymam kciuki i niech koteczka przynosi dużo radości <ok>
Czym karmicie kotkę i czy jest to ta sama karma, co w hodowli? Pamiętajcie, że przez pierwsze tygodnie nie wprowadzacie zmian w żywieniu i nie dogadzacie różnymi puszeczkami bo to skutkuje rozstrojem brzuszka i często kupą poza kuwetą. . Jakiej konsystencji była kupa, którą zrobiła?
To samo tyczy się żwirku, na początek najlepiej użyć tego, co w hodowli , im mniej rewolucji związanych z przeprowadzką do nowego domku, tym lepiej
Trzymam kciuki i niech koteczka przynosi dużo radości <ok>
-
Diazo
Fotki będą, obiecuję. Mała faktycznie wychowywała się w domowym przedszkolu, hawańczyki też mają małe. Karma ta sama co w hodowli, żwirek też. Tak myślę że kota bała się wyjść z sypialni do kuwetki w salonie, dzisiaj już stoi druga kuweta w sypialni. Mała cały czas rozrabia i chce się bawić, chyba będziemy musieli robić rotacyjne dyżury
-
Diazo
Acha, kupal był w formie kulek, takich na szczęście w zasadzie nie brudzących. Teraz, za dnia, znowu sik wylądował w kuwecie w salonie, byleby noce okazały się dla nas łaskawsze:)
Kotka wybawiona padła, kima na fotelu;
Kotka wybawiona padła, kima na fotelu;
-
Diazo
Udało nam się ją w końcu zmordować, padła jak kawka, a już mi się wydawało że nie damy rady <mrgreen> 
- yamaha
- Genius Loci
<lol> <lol> <lol> <zakochana> 
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Witajcie na forum. Słodzinka <zakochana>
- jasminka
- Agilisowy Rezydent
Witajcie
:-)
- BabaJaga
- Agilisowy Rezydent
Witam Cię wraz z koteczką bardzo serdecznie. Super, że tak chętnie i żywiołowo bawi się w nowym domku już od pierwszego dnia.