Wafelek
- Jaskier
- Agilisowy Rezydent
Re: Wafelek
Witam na forum
Obłędny maluszek
Obłędny maluszek
- fjolka
Bardzo dziękuję wszystkim za tak ciepłe powitanie
Zdjęcia z pewnością będą
Mam nadzieję, że Wafelek w miarę dobrze zniesie oddzielenie od mamy i że uda nam się stworzyć mu dobry dom.
Jestem w trakcie czytania forum i wiem już, że przez 3 miesiące nie powinnam zmieniać mu karmy, nawet mimo pozornej dobrej aklimatyzacji (a chciałabym, bo oczywiście je Royal Canin Kitten), a co ze żwirkiem? W hodowli korzystają z Benka Compact, ja bym chciała docelowo Benek Corn, doradźcie, kiedy mogłabym spróbować zacząć zmianę?
Zdjęcia z pewnością będą
Mam nadzieję, że Wafelek w miarę dobrze zniesie oddzielenie od mamy i że uda nam się stworzyć mu dobry dom.
Jestem w trakcie czytania forum i wiem już, że przez 3 miesiące nie powinnam zmieniać mu karmy, nawet mimo pozornej dobrej aklimatyzacji (a chciałabym, bo oczywiście je Royal Canin Kitten), a co ze żwirkiem? W hodowli korzystają z Benka Compact, ja bym chciała docelowo Benek Corn, doradźcie, kiedy mogłabym spróbować zacząć zmianę?
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Witam serdecznie
Wafelek słodziutki
Wafelek słodziutki
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Ale fajny Wafel u Was zamieszka
Co do żwirku, ja bym nie zmieniała, jeśli w hodowli używa betonitu. U mnie w jednej kuwecie jest drewniany, a w drugiej Super Benek, niebieskie opakowanie, zbrylajacy, bezzapachowy, bardzo go polecam. Moja Kaya kocha ten żwirek, do poprzedniej kuwety zanim weszła, musiała się długo zastanawiać.
Co do żwirku, ja bym nie zmieniała, jeśli w hodowli używa betonitu. U mnie w jednej kuwecie jest drewniany, a w drugiej Super Benek, niebieskie opakowanie, zbrylajacy, bezzapachowy, bardzo go polecam. Moja Kaya kocha ten żwirek, do poprzedniej kuwety zanim weszła, musiała się długo zastanawiać.
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Cześć słodziaczku
- norka
- Agilisowy Rezydent
Witajcie na Forum.....Kotek śliczny
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
My też witamy Wafelka i jego Pańcię
- fjolka
Na razie zostajemy przy Benku Compact, ładnie się zbryla, ale pyli strasznie i nosi. Ale zobaczymy.Kasik pisze: ↑17 kwie 2017, 10:19 Ale fajny Wafel u Was zamieszka
Ponownie dziękujemy za miłe przyjęcie na forum
Wczoraj przywieźliśmy kotka, pomiaukiwał żałośnie w drodze i mój syn się rozpłakał z żalu, że kotek tak tęskni za mamą. Po przyjeździe delikatnie włożyłam go do kuwety, a sami staraliśmy się zająć codziennymi czynnościami, oczywiście zapuszczając regularnego żurawia w stronę malucha . Siedział sobie, siedział, potem zaczął ostrożnie wystawiać główkę z kuwety, a następnie poszedł zwiedzać mieszkanie. Pomiaukiwał żałośnie całą noc, prawie nie spaliśmy. Ale jadł, pił, drapał drapak Spał w nogach łóżka. Późnym wieczorem położył się obok mnie, gdy siedziałam na sofie Dzisiaj miauczy mniej, ale wciąż
- yamaha
- Genius Loci
Bedzie dobrze, musi sie przyzwyczaic.
Bawcie sie z nim duzo, wedka, pileczka, czym tam lubi
Bawcie sie z nim duzo, wedka, pileczka, czym tam lubi
- fjolka
Bawimy się, dzisiaj szalał za wędką i piłeczką na gumce.
Nowe zdjęcia:
Nowe zdjęcia: