Vinci
- HiddenTiger*PL
- Hodowca
- Kontakt:
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
Re: Vinci
mój kotecek natomiast miauczy "AŁA" nawet mój 4letni siostrzeniec kiedyś zapytał... "ciociu czy to Gabryś miauczy?? bo ja słyszałem AŁA"martka pisze:mówienie "nie" (Vinci potrafi tak modulować miałkiem, że słychać wyraźne" mmniiee" ).
-
martka
Jeszcze raz serdecznie dziękujemy za powitanie 
A co do kociej mowy...W związku z faktem, że to mój pierwszy kociak, byłam kompletnie zaskoczona, gdy Vinci zaczął mówić prawie ludzkim głosem. Śmiem twierdzić, że w jego wykonaniu wymiałczane "słowa" mają ludzkie znaczenie
Vinci oprócz nie, mówi, także ała. W złości pojawia się znaczące "yy". Jest to trudne do opisania, ale występuje wtedy gdy nie może czegoś zobaczyć, więc fuka jak człowiek wydając gardłowe "yy" i z szałem biegnie na jakąś wyższą powierzchnię by oblukać, czy uda mu się doskoczyć do miejsca, którego nie widzi
Jak on nie znosi nie widzieć co się dzieje...
A poniżej bystre oczęta, które chcą widzieć wszystko 

A co do kociej mowy...W związku z faktem, że to mój pierwszy kociak, byłam kompletnie zaskoczona, gdy Vinci zaczął mówić prawie ludzkim głosem. Śmiem twierdzić, że w jego wykonaniu wymiałczane "słowa" mają ludzkie znaczenie
Vinci oprócz nie, mówi, także ała. W złości pojawia się znaczące "yy". Jest to trudne do opisania, ale występuje wtedy gdy nie może czegoś zobaczyć, więc fuka jak człowiek wydając gardłowe "yy" i z szałem biegnie na jakąś wyższą powierzchnię by oblukać, czy uda mu się doskoczyć do miejsca, którego nie widzi
Jak on nie znosi nie widzieć co się dzieje...

-
Pola
- Hodowca
- Kontakt: